درخشش گروه جهادی شهید باهنر خراسان جنوبی در چهارمین جشنواره ملی جهادگران

در چهارمین جشنواره ملی جهادگران از مسئول گروه جهادی شهید باهنر دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی به دلیل کسب عنوان برتر، تجلیل شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، اختتامیه چهارمین جشنواره ملی جهاد گران با حضور مسئولان و مقامات کشوری در مجتمع ۱۳ آبان تهران برگزار شد و از آثار برتر در بخش تخصصی، ادبی و هنری تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

 

گروه جهادی شهید باهنر دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی نیز به عنوان یکی از منتخبان برتر این جشنواره معرفی شد.

 

این گروه جهادی که سابقه تأسیس آن به بیش از دو سال و نیم قبل برمی‌گردد، حدود ۹۰ نفر جهادگر فعال واقعی دارد و تاکنون اردوهای جهادی متعددی در زمینه‌های مختلف عمرانی، فرهنگی و تربیتی برگزار کرده است.

 

گروه جهادی شهید باهنر دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی تاکید و توصیه مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه گروه های جهادی فقط فعالیت عمرانی نداشته باشند را هم سرلوحه کار خود قرار داده و در همین خصوص علاوه بر فعالیت های عمرانی، مباحث فرهنگی، آموزشی و تربیتی را هم به صورت ویژه دنبال می کند و در این زمینه نیز فعالیت چشم‌گیری داشته و دارد و بر همین اساس هم در سال گذشته نیز، در بین ۲ هزار گروه جهادی سطح کشور رتبه اول در بخش جهاد تربیتی- آموزشی و رتبه چهارم در حوزه عمرانی را را کسب کرده است.

 

محمدامین زارع، مسئول گروه جهادی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید باهنر بیرجند با اشاره به اینکه گروه جهادی شهید باهنر دانشگاه فرهنگیان بیرجند در جشنواره ملی جهادگران، عنوان گروه جهادی برتر را کسب کرد، اظهار کرد: دلیل انتخاب این گروه جهادی؛ به‌عنوان گروه جهادی برتر، فعالیت در زمینه‌های عمرانی، آموزشی و فرهنگی بوده است.

 

وی افزود: این گروه جهادی فعالیت‌های خوبی به‌خصوص در زمینه آموزشی داشته و در همین خصوص هم تاکنون طرح جهاد تربیتی را در طی دو مرحله اجرا کرده است.

 

مسئول گروه جهادی شهید باهنر دانشگاه فرهنگیان بیرجند با اشاره به اینکه این گروه جهادی هم اکنون هم طرح افسران سپاه پیشرفت را در حال اجرا دارد، گفت: طرح جدیدی که گروه جهادی شهید باهنر به دنبال اجرای آن است، طرح برقراری عدالت آموزشی در خراسان جنوبی است که این طرح در چهارمین جشنواره ملی جهادگران هم ارائه شد و مورد تأیید تمام اساتید حاضر در جشنواره قرار گرفت.

 

زارع ادامه داد: باتوجه‌به اینکه رهبر معظم انقلاب در بیاناتی تأکید کردند که «نباید دانش‌آموز ما در یک نقطه دوردست با دانش‌آموزی در فلان محله تهران از لحاظ آموزشی تفاوتی داشته باشد»، گروه جهادی شهید باهنر تصمیم گرفت تا در همین راستا، طرح برقراری عدالت آموزشی را اجرا کند.

 

وی بیان کرد: این گروه جهادی قصد دارد تا در قالب این طرح، پک‌های آموزشی را برای دانش‌آموزان کم‌برخوردار تهیه کند و همچنین برای آنها یک اعتکاف علمی و برای والدینشان هم کلاس‌های توجیهی برگزار کند.

 

مسئول گروه جهادی شهید باهنر دانشگاه فرهنگیان بیرجند ادامه داد: جشنواره ملی جهادگران کشور در سطح بسیار بالایی برگزار و گروه‌های جهادی داوری می‌شدند. همچنین در این جشنواره غرفه‌های جهادی هم برپا شده بود و تمامی مسئولین به غرفه‌ها سر می‌زدند و در صورت نیاز از گروه‌های جهادی حمایت و به آنها کمک می‌کردند.

 

وی افزود: وجه تمایز گروه جهادی شهید باهنر با سایر گروه‌های جهادی شرکت‌کننده در جشنواره ملی جهادگران، این بود که این گروه جهادی توانسته بود فعالیت‌های گسترده‌تری را اجرا کند و همچنین طرح جدیدی را ارائه کند.

 

زارع گفت: یکی از عنوان‌های دیگری که گروه جهادی شهید باهنر کسب کرده است، عنوان گروه جهادی برتر کشور در بخش آموزشی در سال 1400 بوده است که به دلیل برگزاری طرح جهاد تربیتی و آموزشی در استان خراسان جنوبی، به‌عنوان گروه جهادی منتخب معرفی شدیم.

 

مسئول گروه جهادی شهید باهنر دانشگاه فرهنگیان بیرجند یادآور شد: گروه جهادی شهید باهنر در زمینه عمرانی فعالیت‌هایی نظیر بازسازی و نوسازی مدارس، ترمیم خانه نیازمندان، نوسازی مساجد، آبرسانی روستاها انجام داده است. این گروه جهادی در بخش آموزشی هم طرح جهاد تربیتی و آموزشی را در دو مرحله در شهرستان‌های استان خراسان جنوبی اجرا کرده و مرحله سوم آن را تحت عنوان طرح افسران سپاه پیشرفت، در حال اجرا دارد.

 

او بیان کرد: در زمینه فرهنگی نیز برگزاری مراسمات مذهبی و جشن‌ها در مناطق محروم و پخت غذا برای محرومان و نیازمندان را در دستور کار داشته و داریم.

 

زارع با بیان اینکه امکان حضور هر نوع قشر دانشجو از ویژگی‌های اساسی گروه جهادی شهید باهنر است، گفت: اردوهای جهادی که انجام می‌دهیم، تأثیرات زیادی بر روی دانشجویان و خود مردم دارد.

 

مسئول گروه جهادی شهید باهنر دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی گفت: در واقع مهم‌ترین اهداف برگزاری این اردوها بحث خودسازی دانشجویان است، به‌طوری که دانشجویانی که در اردوهای جهادی شرکت می‌کنند اثر اردوهای جهادی در رفتار و کردار آنها قابل‌مشاهده است. اثرگذاری بعدی نیز در مردم مناطق است، به‌طوری که وقتی یکی از فعالیت‌های عقب‌مانده روستا را انجام می‌دهیم، مردم هم پای‌کار می‌آیند و متوجه می‌شوند که باهمت و تلاش خودشان می‌توانند همه امور را انجام دهند.

 

 

 

کد خبر 1254830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha