به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در یزد، احسان عابدی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد در نشست هماهنگی برگزاری هشتمین دوره جشنواره جایزه « فیروزه» گفت: این جشنواره با نگاه حوزه اقتصاد فرهنگ آغاز به کار کرده و ویژه برنامه ها و بستری است که توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای پرداختن به عرصه تولید در فرهنگ، هنر و تجاری سازی و فروش این محصولات است.
عابدی بیان کرد: دومین دوره استانی و هشتمین دوره ملی جایزه فیروزه است که به عنوان یکی از ظرفیت های عظیم تولید و درآمد اقتصادی حوزه فرهنگ و هنر است که مزایای بهتری نسبت به صنایع دارد و عدم آلایندگی، استفاده از نیروی متخصص و تبعات فرهنگی مثبت از جمله این ویژگی ها و مزایای آن است.
وی ادامه داد: ما با محصولات فرهنگی می توانیم صادرات و و ترویج مبانی فرهنگی داشته باشیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد بیان کرد: در استان یزد ظرفیت خوبی داریم که از آن مغفول بوده ایم و یکی از این حوزه ها، صنایع خلاق فرهنگی و هنری است.
عابدی ادامه داد: بر اساس آخرین آمار بیش از 50صنعت خلاق در استان داریم که در حوزه های بازی سازی انیمشین، صنایع دستی و ... فعالیت میکنند و ظرفیت خوبی در حوزه سرمایه گذاری دارند.
وی افزود: این صنایع میتواند در رشد اقتصادی جامعه گام مثبتی بردارند .
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد بیان کرد: در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی ظرفیت افزایش و گسترش این حوزه داشته که در ذیل شرکت های خلاق میتوانند گام های مثبتی بردارند.
عابدی بیان کرد: جشنواره فیروزه ظرفیت خوبی در زمینه تقویت این حوزه است و سرمایه گذاران باید به این عرصه ورود کرده و سرمایهگذاری کنند.
وی گفت: اهداف این جشنواره شامل ترویج و تولید کالاهای ایرانی اسلامی، تشویق تولیدکنندگان به کالاهای فرهنکی، ترویج خلاقیت و نوآوری و معرفی فعالان فرهنگی در این حوزه است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد گفت: چهار قالب اسباب بازی ، عروسک، نوشت افزار و هدایای فرهنگی به عنوان چهار قالب این جشنواره است.
وی گفت: سال گذشته شاهد استقبال شرکت کنندگان از این جشنواره بوده و نفر برتر کشوری نیز از یزد انتخاب شد که نشان از ظرفیت استان یزد است.
افسریه مدیر خانه خلاق و نوآوری زی نو نیز در این نشست گفت: جشنواره فیروزه می تواند در بعد استانی فراتر از کشوری اثرگذار باشد و بر اساس فرهنگ و هنر گام مثبتی در این جهت داشته باشد.
وی افزود: تسهیلات بانکی، سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذاری، معرفی تبلیغات به صورت ملی به عنوان مزیتهای این جشنواره برای شرکت کنندگان است.
افسریه بیان کرد: 18 فروردین آخرین مهلت ارسال آثار است که علاقمندان میتوانند در سامانه شرکت کرده و داوری اولیه روی آثار انجام شده و به مرحله کشوری ارسال شوند.
وی گفت: علاقمندان میتوانند با مراجعه به وب سایت «جایزه فیروزه » در این جشنواره شرکت کنند.
محمد رضا پاکدل مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد نیز در این نشست گفت: استانداری یزد در این حوزه حمایت های خود را دارد.
وی افزود: ساختاری باید در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل شود که به عنوان شرکت دانش بنیان فعالیت های مختلف را دنبال کند و در حوزه های اقتصادی بررسیهای لازم را انجام دهد که چطور هنر خود را میفروشند و اقتصادی می شوند.
ادامه داد: اقتصادی کردن پروژه های استان به عنوان یکی از تاکیدات ما است که می تواند ما را در این مسیر یاری کند.
وی افزود: با نگاه اقتصادی باید فعالیت های فرهنگی را دنبال کرد که نمونه های آن در زمینه خواهر خواندگی است که میتوانیم خروجی اقتصادی برای فرهنگ و استان داشته باشیم.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد گفت: ما میتوانیم در شرایط کنونی بتوانیم با ورود به این حوزه اقتصاد پاک و مولد را در زمینه فرهنگی داشته باشیم.
وی افزود: اصل کار ما پس از جشنواره است که بایستی با پیگیری های لازم به ظرفیت ها پاسخگو باشیم و این ظرفیت ها را بالفعل کنیم.
نظر شما