هنر کانون‌های مساجد تربیت هنرمند تراز انقلاب است

حجت الاسلام عزیزی با تأکید بر نقش کانون‌‌ های مساجد در مقابله با تهاجم فرهنگی گفت: اگر هنرمندان متعهدی از دل مسجد تربیت می شدند؛ امروز چند هنرمند نمی توانستند به اغتشاشات دامن زده و آن را راهبری کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، حجت الاسلام علی عزیزی، بعد از ظهر امروز در همایش مهدی یاوران اظهار کرد: مسجد پایگاه اصلی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی بود و کانون های مساجد هم  برای گسترش معارف اسلام با استفاده از ابزار هنر شکل گرفت.

رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی، هنری مساجد استان همدان در این آئین اظهار کرد: افزود: تعداد کانون های فرهنگی مساجد استان در 30 سال گذشته از 12 به 600 مرکز رسیده که برنامه های متنوعی را در طول سال اجرا می کنند.

وی تصریح کرد: البته در چند سال گذشته مقداری از حجم فعالیت کانون های مساجد کاسته شده که دلایل متعددی دارد که یکی از آنها گسترش ویروس کرونا و دیگری کمبود اعتبار مالی بوده است.

عزیزی بیان کرد: با توجه به هجمه های شدید فرهنگی در جامعه نیاز بود که کانون ها به سمتی سوق داده شوند که مقابل تهاجم فرهنگی بایستند به همین دلیل خوراک فرهنگی را از نظر مالی بالا گرفته و در مقطعی امکانات خوبی به کانون ها دادند.

وی خاطرنشان کرد: در مقطعی دیگر اعتبار مالی خوب و امکانات و تجهیزات کم شد زیرا کانون های مساجد مجموعه ای غیر دولتی و غیر انتفاعی و از نوع سازمان های مردم نهاد است و خود باید به دنبال پیشبرد کار و جذب اعتبار برای از مجموعه های مختلف برای پیشبرد اهداف عالی نظام باشند.

رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی، هنری مساجد استان همدان با تأکید بر نقش کانون های مساجد در تربیت فرزندان گفت: اگر به وظایف خود درست عمل کرده و هنرمندان متعهدی از دل مسجد تربیت می شدند؛ امروز چند هنرمند نمی توانستند به اغتشاشات دامن زده و آن را راهبری کنند.

عزیزی اظهار امیدواری کرد که با همت و پشتکار مدیران کانون های فرهنگی، هنری مساجد بتوان این خلأ را پر کرده و مساجد را به جایگاه موردنظر نظام جمهوری اسلامی رساند.

پایان پیام/

کد خبر 1256533

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha