محمدحسین کفعمی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد نقش گروههای جهادی دانشجویی در حل مسائل کشور گفت: اتفاقی که در سالهای اخیر در گروههای جهادی رخ داد منطبق بر حرکتی بود که در بسیج دانشجویی شکل گرفته است بر این اساس شناخت مسائل و مشکلات بومی استان در قالب طرح شمسا (شبکه مسائل استانها) صورت گرفت که در ۶ استان به پایان رسید و در اسفندماه از آن رونمایی شد و در استانهای دیگر نیز تا نیمه سال ۱۴۰۲ به پایان میرسد.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور ادامه داد: براین اساس مطالبهگری بسیج دانشجویی منطبق با حل مسائل مردم میشود، یعنی مسائلی که میتواند با کمک خود مردم حل شود.
وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه جهادگران در اواخر سال 1401 گفت: در نمایشگاه جهادگران میبینیم که گروههای جهادی از منطقه بومی استان شکل گرفتند و خودشان با نگاه حل مسئله در مناطق مختلف مشکلات مردم را حل میکنند.
وی تصریح کرد: در موضوع مطالبهگری بسیج دانشجویی به دور از هیاهوسازی به دنبال حل مسائل مردم در مناطق مختلف است و همین گروههای بومی جهادی کوچک با گروهها و مراکز تحقیقاتی توانستهاند به حل مسائل مردم بپردازند.
کفعمی اظهار داشت: گروههای جهادی بومی توانستند اقدامات مهمی را در شناخت مسائل بدون هزینه انجام دهند که شناخت هریک از این مسائل توسط دستگاههای دولتی چند ده میلیارد هزینه در بر داشت.
وی اظهار داشت: امیدواریم با تشکیل شبکه مسائل ملی کمک کنیم برنامه جدیتری برای حل مسائل کشور رقم بخورد و به صورت علمی مشکلات را حل کنیم.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: در استان سیستان و بلوچستان این شبکه میتواند مطالبهگری جدی تری را شکل بدهد.
وی با بیان اینکه مهمترین عنصر در مطالبهگری شناخت دقیق مسائل است، افزود: اگر در فضای دانشجویی مسائلی شناخته میشود راهکارهای عملی آن هم ارایه میشود.
وی گفت: با شکلگیری گروههای جهادی و مراکز تحقیقاتی و شبکه شمسا در کنار یکدیگر با شناخت دقیق از مسائل کشور نسبت به حل آنها اقدام میشود و بطور مثال مسایلی که در چند استان یکسان هستند به شکل دقیق و علمی با حل مسئله عالمانه پیگیری و رفع میشوند.
وی اظهار داشت: این شکل از مطالبهگری همراه با ارایه پاسخ و توصیههای مهم در حل مسائل کشور میتواند گام موثری در حل مسائل کشور باشد امیدواریم تا نیمه سال ۱۴۰۲ کل نظام مسائل کشور را منطبق با کار علمی و دقیق استخراج کنیم.
نظر شما