به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، آیتالله رسول فلاحتی - نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت- شامگاه شنبه (۱۲ فروردین) در جلسه تفسیر آیه ۳۵ سوره مبارکه احزاب اظهار داشت: امام رضا (علیه السلام می فرمایند کسی که در ماه مبارک رمضان یک آیه از کتاب خدا را بخواند به مانند کسی است که در ماه غیر ماه رمضان ختم قرآن داشته باشد.
نماینده ولی فقیه در استان گیلان عنوان کرد: امیرالمومنین علی (علیه السلام ) در خطبه ۱۸۹ نهجالبلاغه فرمودند ایمان انسانها دو جور است ایمان مستقر و ایمان غیرمستقر، فلذا میبینیم که آنهایی که ایمانشان عاریهای ست و از پایه قوی برخوردار نیست چگونه در زندگی خود دچار لغزش میشوند.
آیتالله فلاحتی با بیان اینکه ایمان مستقر آثار و برکات فراوانی دارد تصریح کرد: وقتی ایمان مستقر باشد علم انسان رونق بیشتری پیدا کرده و علم آباد میشود بنابراین اگر علم در خدمت مومن قرار گیرد آن علم نافع خواهد شد.
امام جمعه رشت اذعان کرد: علم و ایمان رابطه بسیار وسیع و مستحکمی دارند به بیان دیگر اگر انسان علم داشته باشد اما ایمان نداشته باشد علم او فقط به درد ثروت اندوزی میخورد و برای خدمت رسانی به انسانها نیست.
وی تصریح کرد: در خطبه ۱۵۶ نهجالبلاغه امیرالمومنین حضرت علی( علیه السلام) می فرمایند علم به وسیله ایمان آباد میشود معنای این جمله آن است که اگر ایمان نباشد علم برای بشریت ویرانگر خواهد بود.
نماینده ولی فقیه در استان گیلان دومین اثر ایمان ثابت و مستقر را برشمرد و گفت: ایمان ثابت از علائم افراد متقی است و اگر ما میخواهیم بدانیم یک متقی چه ویژگیهایی دارد باید بدانیم که متقی دارای ایمان مستحکمی است.
آیتالله فلاحتی اضافه کرد: طبق فرمایش امیرالمومنین علی (علیه السلام ) در خطبه ۱۵۹ نهجالبلاغه از جمله صفات متقیان این است که انسان متقی در حالی که ایمان دارد ایمانش با یقین همراه است.
امام جمعه رشت اذعان کرد: دستاورد سوم ایمان مستقر و ثابت آن است که چنین فردی قدرت تحمل و درک امر سخت ولایت را پیدا میکند به بیان دیگر کسی که ایمان قوی دارد خداوند به او قدرت میدهد که با ولیالله همراه باشد.
وی افزود: یکسری از امامان معصوم ما (علیه السلام) نصف بیشتر عمر گرانبهای خود را در زندان و تبعید گذراندند و یکی از دلایلش آن است که افرادی که داعیه ولایتمداری داشتند در ایمان خود و حمایت از ولایت مستحکم نبودند.
نماینده ولی فقیه در استان گیلان با تاکید بر اینکه ایمان دارای یکسری ارکان و شاخصها است خاطرنشان کرد: حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام میفرمایند کسی میتواند همراه ما یعنی امامان معصوم (علیه السلام)باشد که خداوند متعال قلب او را با ایمان امتحان کرده باشد.
نظر شما