«۳۰ شب ، ۳۰ افطار» ؛ طرح مساجد استرالیا برای تقویت پیوندهای میان فرهنگی

مساجد سراسر استرالیا درهای خود را برای ارائه وعده های افطاری رایگان در ماه رمضان به روی همه افراد جامعه بازکرده اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « sbs»، مساجد سراسر استرالیا درهای خود را برای ارائه وعده های افطاری رایگان در ماه رمضان به روی همه افراد جامعه بازکرده اند. مسجد «آرتارمون» در ساحل شمالی سیدنی یکی از این مساجد است که درهای خود را برای افطار رایگان در ماه مبارک رمضان به روی مسلمانان و غیرمسلمانان باز کرده است.

 

با غروب خورشید مسجد «آرتارمون» جان تازه ای می گیرد و ده ها نفر برای افطار، تقسیم غذا و اقامه نماز در این مسجد جمع می شوند.

 

رایان،پسر نوجوانی که با اشتیاق روزه می گیرد و هر شب در مسجد «آرتارمون» حضور پیدا می کند در این باره می گوید: رمضان، ماه مراقبت و اندیشیدن به دیگران است و این برای من لذت بی‌اندازه ای دارد که می‌توانم در مسجد غذای خود را با دیگران تقسیم کنم.

 

وی افزود: «آرتارمون» یک مسجد مرکزی برای جامعه مسلمانان محلی است که فضایی برای عبادت، جلسات اجتماعی و افطاری رایگان برای 30 روز ماه رمضان فراهم می‌کند.

 

غذاهایی که برای افطار در اختیار افرادی که به مسجد آمده اند،قرار می گیرند، توسط اعضای محلی جامعه تهیه می شوند و به این ترتیب روزه داران و افرادی که دور از خانه های خود هستند و آنهایی که در هنگام افطار از مقابل مسجد عبور می کنند، مورد حمایت قرار می‌گیرند.

 

سفره‌های افطار شامل غذاهای مختلف از خاورمیانه تا جنوب آسیا است و توسط داوطلبان تهیه و سرو می‌شود. این ابتکار بیانگر گوهر واقعی اسلام است که بر مهربانی، شفقت و سخاوت نسبت به همه مردم تاکید دارد.

 

«محمد توفیق اعلم»، مدیر شورای مساجد استرالیا که مهمانی‌های افطاری در مساجد را مدیریت می‌کند، می گوید که ایده افطاری رایگان را برای تقسیم مهر و شفقت با دیگر افراد جامعه ارائه داده است.

 

وی افزود: جوامع محلی متشکل از افراد با پیشینه‌های مختلف هستند، بنابراین همه غذاها از خاورمیانه گرفته تا ترکی و آسیای جنوبی برای افرادی که در مساجد حضور پیدا می کنند،سرو می‌شود.

 

توفیق گفت: قرار شده است که به مدت 30 روز خداقل برای 30 نفر افطاری رایگان نظر گرفته شود.برخی از مردم در خانه خود آشپزی می‌کنند و سپس آن را به مسجد می‌فرستند و برخی دیگر نیز به ما برای تهیه غذا پول می‌دهند.

 

مدیر شورای مساجد استرالیا گفت: مشاغل محلی نیز در افطاری رایگان مشارکت می‌کنند و معمولاً در ماه رمضان به مساجد غذا می‌دهند.

 

توفیق می‌گوید که او معتقد است ابتکار مسجد برای ارائه وعده‌های افطاری رایگان در ماه رمضان  نشانه سخاوت و مهربانی جامعه مسلمانان است.

 

وی می افزاید: این نمونه‌ای درخشان از این است که چگونه جوامع می‌توانند برای حمایت از نیازمندان، صرف‌نظر از پیشینه یا اعتقاداتشان، گرد هم آیند.

کد خبر 1260239

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha