عمل به وصیت نامه شهدا راه برون رفت از مشکلات فرهنگی است

آیت الله سلیمانی به مشکلات فرهنگی جامعه اشاره کرد و گفت: عمل به وصیت نامه شهدا راه برون رفت از مشکلات فرهنگی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران، آیت الله عباسعلی سلیمانی- عضو مجلس خبرگان رهبری- عصر شنبه (۱۹ فروردین )در  هفدهمین یادواره ۴۳۷ شهید شهرستان نکا با محوریت سردار سرلشکر شهید محمدحسن قاسمی طوسی قائم مقام لشکر ۲۵ کربلا در دوران دفاع مقدس  در مصلای نکا اظهار کرد: شهدا عندربهم یرزقون هستند ما توان درک شهید و اعمال  شان را نداریم و آنان با خدای خود  معامله کرده اند.

 

وی افزود: در قدرت خداوند هیچ شکی نیست  و در طول دوران‌مختلف خداوند قدرت خود را نشان داده است و سیل و زلزله و صاعقه قدرت خداوند است همین خداست که می تواند دشمنان ما را نابود کند و همین خداست که بعد از هشت سال جنگ تحمیلی  طناب را بر گردن صدام انداخت.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد:امت اسلام امتی رو به تعالی و پیشرفت است و باید از بین دو جریان تباهی و عمل صالح، راه درست عمل صالح را انتخاب و به سمت ایمان حرکت کرد.

 

آیت الله سلیمانی افزود: خداوند می خواهد ما را امتحان کند تا ببیند چقدر پای انقلاب هستیم و آشوب های اخیر در مملکت سنگ محکی بود تاببینیم چه کسانی بااین موج اند و چه کسانی مقابل آن قرار می گیرند.


وی گفت: شهدا نوید خداوند به شما هستند و آثارشان جاودانه است و خداوند سرنوشت زیبایی را برای شان رقم زد و وصایای آنان عارفانه است که باید الگوی ما در عرفان باشند و دانشمندان باید دوباره عرفان جبهه، عرفان ایثار و عرفان فداکاری را  باالگوبرداری از شهدا در جامعه نهادینه کنند.

 

آیت الله سلیمانی به مشکلات فرهنگی جامعه اشاره کرد و خاطرنشان شد: عمل به وصیت نامه شهدا راه برون رفت از مشکلات فرهنگی است.

 

به گزارش شبستان، هجدهم فروردین ماه سال‌روز شهادت سردار محمدحسن قاسمی طوسی قائم مقام لشکر ۲۵ کربلا  مازندران است؛ سرداری که بیشتر از همه با عنوان مالک اشتر جهبه‌های جنگ در دوران دفاع مقدس و قهرمان نبرد ۷۸ روزه لشکر ۲۵ کربلا در عملیات والفجر۸ شناخته می‌شود و دارای سابقه مبارزات سیاسی در دوران رژیم ستمشاهی نیز است.

 

سردار محمدحسن قاسمی طوسی‌ که دو برادر دیگرش هم در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیدند، در سال ۱۳۳۷ در روستای «طوس‌کلا» از توابع شهرستان نکا دیده به جهان گشود و در ۱۸ فروردین ماه سال ۱۳۶۶ در سن ۲۹ سالگی در شلمچه با اصابت ترکش‌های خمپاره عراقی‌ها به شهادت رسید و مفقود شد و بدن پاکش در سال ۱۳۷۴ بعد از هشت سال گمنامی در نکا تشییع و در گلزار شهدای روستای طوس کلا به خاک سپرده شد.

کد خبر 1260768

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha