به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان گلستان، آیت الله سیدکاظم نورمفیدی شامگاه امروز (دوشنبه 21 فروردین) در دیدار با اعضای تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان ایران گفت: به ورزش از جنبه های مختلف می توان نگاه کرد که جنبه اصلی ورزش همان تحرک و تقویت جسم و امثال آن است.
نماینده ولی فقیه در گلستان افزود: هر ورزشی از این جنبه برخوردار است و باعث تقویت جسمانی انسان می شود و همه باید ورزش کنند.
وی با اشاره به ورزش های همگانی، ادامه داد: این ورزش به این دلیل مطرح شده که ورزش آثار خوبی برای زندگی و سلامت انسان دارد و کسی که ورزش نمی کند از این آثار و برکات محروم است.
آیت الله نورمفیدی به بازار ایجاد شده و معامله خرید و فروش در ورزش جهانی، گفت: کشورها نگاه خاصی به ورزش دارند و در مسابقات شرکت می کنند و برنده شدن تیم کشورشان به معنای پیدا کردن امتیاز برای کشور خود و باعث افتخار و سربلندی می دانند.
وی تاکید کرد: این یک واقعیتی است که امروز با آن روبرو هستیم و از این بعد باید دولت ها هم به ورزش یک نگاه نویی بیاندازند.
امام جمعه گرگان خاطرنشان کرد: ورزش خاصی که در ایران از سابقه زیادی برخوردار باشد، ورزش های باستانی است که سابقه خیلی قدیمی دارد.
وی گفت: نکته مهم در باب ورزش در ایران، این است که ورزش همیشه توام با یک جوانمردی بوده است و این خصلت در ورزش های باستانی، زورخانه ای و کشتی برجسته بوده است.
آیت الله نورمفیدی از تختی به عنوان کشتی گیر خوب و نامدار در ایران یاد کرد و افزود: آن چیزی که امروز بعد از 70 سال نام تختی را مطرح و جاوید کرده فقط به خاطر کشتی نبوده بلکه به خاطر خصلت های خوب، جوانمردی و اخلاق شایسته اش است.
وی اظهارداشت: ورزش ما ایرانیان از گذشته های دور با جوانمردی و خصلت های خوب همراه بوده است و امروز هم باید این خصلت ها در ورزشکاران ما مشاهده شود.
نماینده ولی فقیه در گلستان با بیان اینکه جنبه های معنوی ورزش امروز هم در دنیا مورد توجه است، خطاب به ورزشکاران توصیه کرد: به جنبه های معنوی، اخلاقی و روحی خودشان توجه داشته باشند. جوانمردی یک ورزشکار اولین خصلت ورزشکاران ایرانی است.
وی با اشاره به اینکه بهترین الگوها را ما از ائمه (ع)، گفت: رابطه بین ما و امام علی (ع) و فرزندان آن حضرت رابطه خیلی خوبی است و این رابطه می تواند برای رسیدن ما به خصلت های خوب امامان و پیشوایان بسیار اثرگذار باشد.
آیت الله نورمفیدی اظهارداشت: قوت جسمانی امام علی (ع) مورد بحث نویسندگان، متفکران و اندیشمندان عالم نیست و با وجود پرقدرت بودن، جاهایی که کسی جرات نمی کرد جلو برود آن امام وارد میدان می شد و پیروزمندانه هم از آن میدان بیرون می آمد اما وقتی که می خواهند از امام علی (ع) حرف بزنند، از قدرت جسمانی ایشان حرفی نمی زنند بلکه از خصلت های خوب ایشان یاد می کنند.
وی گفت: نویسنده مسیحی در کتاب خود در مورد امام علی (ع) نوشته است؛ امام علی (ع) فریاد عدالت انسانیت و بشریت است، ایشان چه تعبیر زیبایی از آن حضرت کرده است.
نماینده ولی فقیه در گلستان از مربیان حاضر خواست تا علاوه بر تربیت جسمانی ورزشکاران، از نظر آموزش روحی، اخلاقی، سعه صدر، تحمل، نوعدوستی و خدمت به جامعه نیز موثر باشند.
نظر شما