روز قدس فرصت اجتماعی کردن گفتمان امت است/ تمدن نوین اسلامی توسط امت ساخته می‌شود

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور با بیان اینکه روز قدس فرصت اجتماعی کردن گفتمان امت اسلامی است، گفت: با ایجاد امت اسلامی، آرمان گام دوم انقلاب یعنی تمدن نوین اسلامی محقق می‌شود

حجت الاسلام «محمدمهدی ایمانی‌پور» با حضور در غرفه خبرگزاری شبستان در بخش نهادها و موسسان دولتی سی‌امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با اشاره به اهمیت روز جهانی قدس در حفظ وحدت مسلمانان جهان، اظهار کرد: اگر دو مولفه برای حفظ اتحاد مسلمانان جهان را نام ببریم به طور قطع یکی قرآن و دیگری در حوزه اجتماعی بیت المقدس است. اگر ما بتوانیم این دو موضوع را درست تبیین کنیم و به جامعه بشناسانیم حتماً نسبت به شکل گیری امت اسلامی گام مثبتی برداشته شده است.

 

وی بیان کرد: نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان با عنوان روز قدس از سوی امام راحل(ره) مجالی برای اجتماعی کردن گفتمان امت اسلامی است، و راهپیمایی روز قدس یکی از نمادها و نمودهای بارز این همبستگی جهانی بوده و خواهد بود.

 

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تأکید کرد: رژیم اشغالگر نسبت به شکل گیری روز قدس با  توجه به اینکه همه ساله به شکوه این روز توسط امت های اسلامی افزوده می شود، بسیار برآشفته است و تلاش فراوانی از طرف هم پیمانان خود انجام داده که جلوی شکوه این روز را بگیرید، اما  علی‌رغم همه این تلاش ها راهپیمایی روز قدس با شکوهی بی نظیر برگزار می شود.

 

حجت الاسلام ایمانی پور در ادامه نمایشگاه بین المللی قرآن کریم را فرصت مغتنم برای آشنا کردن مردم با معارف قرآن دانست و اظهار کرد: باید اشکال مختلفی را برای جذب نوجوانان و جوانان با قرآن پیدا کنیم، بدون شک شکل گیری حلقه های قرآنی در مساجد می تواند کمک خوبی برای آشنایی جوانان با قرآن باشد.

 

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در نامه ای که به جوانان اروپا نوشته بودند، متذکر شدند که فرصتی فراهم شود که با حقیقت اسلام و قرآن از نزدیک آشنا شوند. امروز متاسفانه شبهاتی که در غرب  با شکل گیری فضای مجازی بوجود آمد،باعث شد، این شبهات به داخل کشور نیز منتقل شود، بنابراین جوانان باید با معارف قرآنی از نزدیک بیش از پیش آشنا شوند، چون حجم شبهات و سیاهنمایی ها علیه اسلام به قدری است که اگر ما برای آشنایی جوانان با معارف اسلامی وقت صرف و هزینه نکنیم، خطر آسیب آنها وجود دارد.

 

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ادامه ابراز کرد: حلقه هایی که در مساجد وجود دارد و باید وجود داشته باشد، بهترین کانون برای آشنایی نوجوانان و جوانان با مباحث قرآنی است.

 

پرداختن به قرآن باید یکی از اصول فعالیت‌های فرهنگی در خارج از کشور باشد

 حجت الاسلام ایمانی پور با بیان اینکه آن زمان که امت اسلامی به شکل حقیقی شکل بگیرد، آرمان گام دوم انقلاب یعنی تمدن نوین اسلامی محقق می‌شود، افزود: پرداختن به قرآن باید یکی از اصول فعالیت‌های فرهنگی در خارج از کشور باشد و کم کاری‌هایی را که در این حوزه وجود داشته، باید به سرعت جبران کنیم و این مهم در دستور کار سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی است.

 

تولید محتوای غنی در فضای مجازی

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ادامه گفت: فضای مجازی پرمخاطب است و ما باید برای این فضا محتوای مناسبی تولید کنیم، امروز شاهدیم که متأسفانه محتوایی که تولید می‌شود، اغلب جنبه بین المللی ندارد و از غنای کافی برخوردار نیست. در صورتی که اگر محتواها به زبان های مختلف تولید شود، به طور قطع مخاطبان پرتعدادی را در جهان اسلام می‌توانیم همسو و همراه با خود کنیم.

 

وی در ارزیابی بخش بین الملل سی‌امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، خاطرنشان کرد: بخش بین الملل نمایشگاه قرآن از بخش‌های مهم نمایشگاه است. در سال‌های اخیر آن طور که باید و شاید نتوانستیم، بخش بین الملل را برجسته کنیم، اما خوشبختانه امسال اولین سالی بود که با دعوت از مهمانان خارجی، جلوه بیشتری به بخش بین الملل نمایشگاه داده شده است، بنابراین باید این نهال کاشته شده در سال های آینده تبدیل به درخت تنومند گردد و شاهد آن باشیم که از مسئولان فرهنگی و قرآنی دیگر کشور دعوت به عمل آید و تولید محتواهای بهتر و تدارک بازدید بهتر از این بخش را فراهم کنیم.

 

 

 

کد خبر 1261706

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha