دانشگاه‌ها از مقاله‌محوری به سمت محصول‌محوری حرکت کنند

موسوی میرزائی گفت: دانشگاه‌ها باید از مقاله‌محوری به سمت محصول‌محوری و تربیت دانشجویان اخلاق‌محور حرکت کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، سید محمد موسوی میرزائی - رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند- امروز شنبه (۲۶ فروردین) در نشست هم‌اندیشی جایگاه آموزش عالی در توسعه استان اظهار کرد: راه پیشرفت پایدار جوامع از مسیر علم و دانش می‌گذرد و خوشبختانه رهبر معظم انقلاب در سال‌های اخیر این مسیر روشن را به خوبی برای ما تسریع می‌کنند.

 

وی افزود: باید به این خودباوری برسیم که می‌توانیم هر کاری را انجام دهیم و لازم است دانشگاه‌ها از مقاله‌محوری به سمت محصول‌محوری حرکت کنند.

 

موسوی میرزائی با بیان اینکه توریسم سلامت از ظرفیت‌های دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است، گفت: استان خراسان جنوبی با کشور افغانستانی همجوار است که به لحاظ زیرساخت‌های پزشکی بسیار ضعیف است لذا با احداث بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهر زیرکوه در نزدیکی مرز این مسیر هموارتر خواهد شد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بر تسهیل ویزا و تردد گردشگر سلامت در این زمینه تأکید کرد و ادامه داد: آیا برای توسعه پایدار کشور در بحث آموزش عالی کاری که باید انجام می‌دهیم؛ واقعیت این است که سطح آموزش دانشگاه‌ها افت کرده است.

 

وی با اشاره به اینکه برخی از اساتید دانشگاه‌ها در پژوهش‌ها به دنبال ارتقای خود هستند تا دانشجویان، تصریح کرد: ما باید به جایی برسیم که دانشجویان را اخلاق‌محور تربیت کنیم.

 

موسوی میرزائی در ادامه گفت: متاسفانه برخی از اساتید مبانی اخلاقی را رعایت نمی‌کنند و به دانشجو آنچه را که باید یاد نمی‌دهند و فقط آنان را درگیر مسائل حاشیه‌ای می‌کنند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اینکه هیات علمی دانشگاه یعنی قلب تپنده و موتور نیرو محرکه جامعه، افزود: باید به سمتی برویم که دانشجویان و اساتید اخلاق‌محور شوند و پژوهش‌ها محصول‌محور باشند.

 

وی درخواست کرد از اعتبارات توسعه توازن برای ایجاد کارخانه داروسازی در این استان با توجه به همجواری با افغانستان و صادرات دارو به این کشور اختصاص یابد.

 

سید حسن هاشمی- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی نیز در این نشست با اشاره به مهاجرت اعضای هیات علمی دانشگاها از استان، اظهار کرد: باید به ماندگاری اعضای هیات علمی توجه خاصی شود و به عنوان مثال توجه به تأمین مسکن آنان می‌تواند امیدآفرینی و انگیزه‌ها را تقویت کند.

 

وی در ادامه گفت: یکی از دغدغه‌های مهم جامعه دانشگاهی این است که حس اعتماد نسبت به دانشگاه‌ها وجود ندارد و پذیرش آنان ضعیف است که باید حس اعتماد به دانشگاه‌ها در دستگاه‌های اجرایی استان تقویت شود.

 

هاشمی با تأکید بر لزوم توجه بیشتر به حوزه جذب دانشجویان بین‌الملل در خراسان جنوبی و حمایت از طرح‌ها و تحقیقات کاربردی دانشگاه‌ها، بیان کرد: باید آمایش آموزش عالی مبتنی بر نیازهای استان بازبینی شود.

 

 

 

 

کد خبر 1262121

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha