از تاثیر جلسات قرآنی دهه هفتاد بر فرهنگ ایران تا قرآنی شدن تک تک افراد جامعه

گردهمایی برنامه تلویزیونی محفل با حضور داوران و میهمانان ویژه شامگاه سوم اردیبهشت‌ماه با حضور جمعی از فعالان قرآنی در سالن همایش‌های برج میلاد تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان؛‌ گردهمایی برنامه تلویزیونی محفل با حضور داوران و میهمانان ویژه شامگاه سوم اردیبهشت‌ماه با حضور حجج اسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، وحید جلیلی، قائم مقام رئیس سازمان صدا و سیما، سردار محمدرضا نقدی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران، علیرضا معاف، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حمید مجیدی‌مهر، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و جمعی از فعالان قرآنی در سالن همایش‌های برج میلاد تهران برگزار شد.

 

 

در ابتدای این برنامه که از ساعت ۱۹ و ۳۰ دقیقه شروع شد و تا ساعت ۲۳ ادامه داشت، استاد احمد ابوالقاسمی، قاری بین‌المللی و یکی از پنج میزبان برنامه محفل به تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید پرداخت. در ادامه این برنامه سوره مبارکه کوثر توسط استاد ابوالقاسمی و حاضران و میهمانان جمع‌خوانی شد.

 

 

بنابراین گزارش در ادامه مراسم دختران حافظ کل قرآن به اجرای برنامه پرداختند، از اجرای عطیه عزیزی، حافظ ۹ ساله قرآن از خراسان جنوبی تا زهرا خلیلی، حدیث و ثنا نظری، حنانه خلفی و مریم شفیعی که همگی به سوالات داوران پاسخ دادند. البته قبل از پاسخ به سوالات و ارائه محفوظات به معرفی فعالیت خود در عرصه قرآن کریم پرداختند. اجرای قطعه اینجا ایرانه از سوی گروه سرود دختران احسان بخش دیگری از برنامه‌ گردهمایی برنامه محفل بود. 

 

 

 

جلسات قرآنی دهه هفتاد اتفاقات بزرگی را در فرهنگ این کشور رقم زد 

بنابراین گزارش حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی، رییس سازمان تبلیغات اسلامی در گردهمایی برنامه تلویزیونی محفل از تمامی عوامل تولید این برنامه قدردانی کرد و با اشاره به اینکه برای تولید این برنامه زحمات زیادی کشیده شده است، ‌خواستار استمرار برنامه محفل شد و امتداد این برنامه را بهانه‌ای برای رونق گرفتن محافل قرآنی در کشور دانست.

 

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: با توجه به سپری کردن ایام نوجوانی خود در جلسات آموزش قرآن، حس بیشتری نسبت به برکات این جلسات داریم. جلسات قرآنی دهه هفتاد اتفاقات بزرگی را در فرهنگ این کشور رقم زد و بهانه‌ای برای ورود به عالم قرآن بود.

 

حجت الاسلام قمی خاطر نشان کرد: باید زمینه بهره‌مندی از قرآن که «هدی للناس» است، افزون‌تر شود. محفل شروع خوبی برای این کار بود و امیدوارم این برنامه یک مراسم اختتامیه نباشد، بلکه یک شروع خوب باشد و اجازه دهیم این حال و هوا در کل کشور به بهترین شکل جاری شود.

 

 

 

 

بنابرگزارش خبرگزاری شبستان، در ادامه گردهمایی برنامه تلویزیونی محفل، حجت الاسلام مهدی خاموشی؛ رییس سازمان اوقاف و امور خیریه از این برنامه به عنوان خط شکنی صدا و سیما برای ترویج فرهنگ قرآنی یاد کرد و گفت: از صدا و سیما و ریاست این سازمان و دیگر دست‌اندرکاران تشکر می کنم که افراد جدیدی را به مردم معرفی کرد. این افراد دُرهایی از یک دریای بسیار وسیع هستند که شما تنها چند دُر محدود را دیدید.

حجت الاسلام سیدمهدی خاموشی با تلاوت آیه ۱۳۷ سوره بقره و ضرورت گرفتن رنگ خدایی گفت: انقلاب اسلامی مهد قرآن است که گوهر های فراوانی دارد. بسیاری از قدرتمندان مسابقات قرآنی به صف هستند که امیدوارم صدا و سیما آنان را کشف کنند.

وی ضمن قدرانی از مسئولان و عوامل پشت صحنه برنامه محفل ادامه داد: این عزیزان سفره نور را پهن کردند تا مردم بر این سفره بنشینند. «اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ» کلام خدا نور است، در عالم بالا هر قاری که قرآنی باشد منور و روشن است. حاج قاسم عزیز قرآنی بود، او آیات زیادی را در خود زنده کرده بود ما سعی کنیم یک آیه را در خودمان زنده کنیم. اگر یک آیه را زنده کنیم ما هم منور و قرآنی خواهیم شد. 

 

حجت الاسلام خاموشی با اشاره به اینکه ما نباید هدف را که قرآنی شدن تک تک افراد جامعه است فراموش کنیم گفت: برنامه محفل در ماه رمضان یعنی در بهار قرآن اجرا شد و امیدوارم صدا و سیما در طول سال نیز برنامه‌های درخور بسازد. برنامه محفل در رمضان احیا شد، رمضان بهار قرآن است در بهار قرآن این ایده به نظر رسید، سعی کنید در طول سال برنامه‌های درخور و مناسب با زمان آن، بسازید. ان‌شاءالله هر رمضان شاهد تلالو محفل‌های زیادی باشیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه خاطر نشان کرد: اینکه مردم جذب این برنامه‌ شده‌اند جای تبریک دارد، اما این نقطه شروع است و خیال نکنیم، نقطه پایان است، باید همه با هم تلاش کنیم تا در این مسیر ادامه راه را محکم‌تر سپری کنیم. خیال نکنیم تنها حفظ و تلاوت قرآن است که مهم است، ما باید به سمت زندگی قرآنی حرکت کنیم و برنامه‌سازی خود را به آن سمت نیز سوق دهیم.

 

 

 

بنابراین گزارش در بخش دیگری از گردهمایی عوامل برنامه محفل از مادران حافظان نوجوان و خردسال قرآن کریم تقدیر شد. در این بخش مادر زینب شیری، مریم شفیعی، زهرا خلیلی، امیرهادی بایرامی، حنانه خلفی، مطهره و مشکات، رقیه رستم‌جبری، عطیه عزیزی، حدیث و ثنا نظری و ... به روی جایگاه آمدند.

 

 

 

 

 

کد خبر 1263149

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha