به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گچساران، امروز چهارشنبه (۲۰ اردیبهشت)، نشست مشترک هماهنگی گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و سوم خرداد سالگرد آزادسازی خرمشهر با حضور جمعی از مسئولان ارشد استانی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
سردار خرم دل فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست به دستور کار جلسه پرداخت و گفت: دعوت از سرلشکر صفوی به مناسبت سوم خرداد، اعزام کاروان به حرم حضرت امام (ره) با سهمیه یک هزار و صد نفر بخشی از برنامه های این مناسبت است.
نماینده ولی فقیه در سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد در این جلسه جهاد تبیین را یک گفتمان توسط رهبری معظم انقلاب دانست و گفت: همه مجموعه های نظام در راستای تحقق این گفتمان باید تلاش کنند، در استان این گفتمان با هزار جلسه در بین گروه های مختلف برگزار شد تا به کل مجموعه کشور انتقال داده شود.
سیروس حکمتی نیک، اظهار کرد: دو خطر بیرونی و درونی متوجه نظام اسلامی است، دشمن بیرونی همان کفار و خارج از مرز جغرافیایی است و خطر درونی فروپاشی و اضمحلال در اثر تسامح و اشتباه در تشخیص راه درست است؛ این موضوع در تاریخ اسلام و در تاریخ ۶۰ هجری توسط یزید و با حلال شمردن حرام ها و حرام شمردن حلال ها و اشرافی گری دنبال شد تا امام معصوم در این راه جان خود را فدا کند.
وی افزود: از منظر قرآن کریم راهبرد مقابله تهدیدات درونی و بیرونی جهاد است، نرمش قهرمانانه از دیگر راهبردها است در این رابطه در شرایط برجام رهبری معظم تاکید داشت در برابر دشمن در کنار مذاکره، باید مقاومت داشت.
نماینده ولی فقیه در سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد به تعریف نوع جهاد ما در برابر دشمن اشاره داشت و ادامه داد: یکی از مفاهیم ارزشی ما جهاد و مقاومت است، رهبر معظم انقلاب راهبرد مقاومت را در حوزه اقتصاد تبیین کردند و در حوزه جهاد به جهاد علمی و فرهنگی اشاره فرمودند.
این مسئول اذعان کرد: هر موضوعی که بتواند تبیین ارزش ها باشد جهاد محسوب می شود، هر موضوعی که نیاز به روشنگری داشته در عرصه جهاد تبیین معنا می شود.
وی تاکید کرد: در مجموعه سپاه پاسداران اقدامات شایسته ای انجام گرفته است، در سطح کشور قرارگاه بزرگ ملی شکل گرفت و این موضوع در کل کشور در قالب قرارگاه استانی تشکیل شد، در مجموعه استان جلسات منظم با حضور نماینده ولی فقیه، توجه به تهیه جدولی توسط ادارات برای تبیین جهاد با استفاده از ظرفیت هادیان سیاسی، استفاده از شبکه هادیان سیاسی با حضور نیروهای انقلاب می توانند نقش آفرینی کنند.
سعید جاودان سیرت رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به ضرورت همراهی همه مجموعه استان برای جهاد تبیین اشاره کرد و گفت: لازم است جلساتی برگزار شود و مدیران آموزش های لازم را ببینند، آموزش شیوه و تبیین نوع آموزش برای قشرهای مختلف باید مورد توجه باشد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان در ادامه جلسه بیان کرد: مقدمه جهاد تبیین شناخت است، برای تبیین در استان نیازمند شناخت از عملکرد یک دیگر است.
حسنعلی عزت خواه اظهار کرد: در حوزه ادارات وظایف خود را خواهیم داشت اما همه مجموعه های اداری از طریق روابط عمومی ادارات باید در این راستا تعامل و همکاری داشته باشند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این جلسه به ضرورت جهاد تبیین برای شناسایی اهداف و برنامه ها اشاره و تصریح کرد: از ظرفیت اساتید درون استانی و برون استانی برای جهاد تبیین می توان شروع کرد.
سید علی احمدزاده به ابعاد جهاد تبیین اشاره و تصریح کرد: در یک بعد، خدمات و تلاش های نظام در کشور تبیین شود، در سطح استان ها بعد دیگر آن یعنی تلاش مدیران، خدمات و فعالیت باید دنبال شود، در برخی مواقع همان فعالیت های مجموعه تبیین نمی شود این تبیین می تواند در یک بازه زمانی مورد توجه باشد.
وی با بیان اینکه سپاه در حوزه جهاد تبیین گام برداشته است و می تواند در این راستا نقش آفرینی کند، ادامه داد: برای این موضوع در استان از طریق ظرفیت درونی استانس نظیر سپاه فتح استان، اساتید درونی می توان گام برداشت.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اذعان کرد: در استان می توان ارزیابی از مدیران برای جهاد تبیین داشت و به مجموعه های بیرونی گسترش پیدا کند.
احمد زاده با بیان اینکه آزاد سازی خرمشهر هیمنه و اقتدار دشمن را شکست، گفت: وقتی این پیروزی اهمیت فراوان دارد باید دستاوردهای آن به نسل های بعدی منتقل شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: برای تبیین جایگاه پیروزی سوم خرداد باید همه پای کار باشند.
افتخاری مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد، خاطر نشان کرد: سازمان تبلیغات در سطح استان و کشور اقداماتی در راستای جهاد تبیین گام برداشته شده است و می تواند این اقدامات در استان دنبال شود.
نظر شما