حجت الاسلام والمسلمین «جواد بهشتی پور»، مدیر کل روابط عمومی و امور بین االمل حوزه های علمیه خواهران در گفت و گو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با اشاره به برنامه های دهه کرامت حوزه های علمیه خواهران گفت: حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور برنامه های ویژه ای برای ایام دهه کرامت تدارک دیده اند.
وی اظهار کرد: حوزه های علمیه در 28 استان کشور دارای مدیریت استانی است و نزدیک به 480 مدرسه در سراسر کشور و حدود 120 هزار طلبه در حال تحصیل و دانش آموخته دارد. بر همین اساس برنامه های دهه کرامت همزمان با ایام ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) از سوی اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران برگزار می شود.
حجت الاسلام بهشتی پور از برگزاری 500 اردوی نیم روزه طلیعه رضوان همزمان با دهه کرامت در مدارس علمیه سراسر کشور خبر داد و تصریح کرد: علاوه بر برنامه های فوق و برگزاری مسابقات در این ایام، گعده های دوستانه ای با حضور طلاب مدرسه برای دختران و بانوانی که پیرامون این مدارس در محلات حضور دارند، برگزار می شود. در واقع برگزاری این اردوی نیم روزه یک تجربه زیست طلبگی برای این بانوان محسوب می شود که در ذیل آن این طلاب به شبهات و سوالات دینی آنها پاسخ خواهند گفت.
مدیر کل روابط عمومی و امور بین االمل حوزه های علمیه خواهران در ادامه افزود: یکی از اهداف ما در برگزاری اردوی نیم روزه طلیعه رضوان آشنایی با زیست طلبگی و دعوت از دختران علاقه مند به پذیرش و ثبت نام در حوزه است.
حجت الاسلام بهشتی پور بیان کرد: ما علاوه بر برنامه هایی که از سوی آستان حضرت معصومه (س) و آستان امام رضا (ع) ابلاغ شده است، بیشتر برنامه های خود را با محوریت روز دختر و شعار «حضرت معصومه (س) بهترین دختر دنیاست»، برگزار می کنیم؛ ضمن اینکه پویش بهترین دختر در سراسر کشور برای حوزه های علمیه خواهران نیز برگزار می شود.
وی با بیان اینکه ما تمام برنامه های دهه کرامت را با محوریت شعار خدمت کریمانه، همدلی و امیدآفرینی برگزار می کنیم، اظهار کرد: این شعار کریمانه چندین سال است که به عنوان شعار محوری مطرح می شود که هر سال یک پسوندی به آن افزوده می شود. امسال هم با شعار خدمت کریمانه، همدلی و امیدآفرینی مطرح شده است لذا این رویکرد در تمام برنامه های ما مد نظر می باشد.
مدیر کل روابط عمومی و امور بین االمل حوزه های علمیه خواهران خاطرنشان کرد: بر اساس همین شعار خدمت کریمانه، طلاب سراسر کشور در زمان شرایط اضطرار مانند سیل، زلزله و بحران کرونا برنامه های جهادی ویژه ای برای مناطق محروم و کم برخوردار انجام دادند به گونه ای که حدود سه سال پیش، نزدیک به سه هزار و 500 گروه جهادی تبلیغی در حوزه های علمیه با محوریت طلاب خواهران شکل گرفت که در ایام کرونا و بلایای طبیعی (سیل و زلزله) فعالیت های چشمگیری داشتند؛ ضمن اینکه فعالیت های جهادی آنها حتی بعد از بحران کرونا هم ادامه دارد و در ایام دهه کرامت هم برنامه های ویژه ای برای مناطق محروم و کم برخوردار پیش بینی کرده اند.
حجت الاسلام بهشتی پور افزود: اتحادیه انجمن اسلامی با برگزاری جشن های مادر و دختر در دهه کرامت از طلبه های خواهران دعوت کرده است ضمن فعالیت های تبلیغی و ترویجی خود در این جشن ها از حوزه های علمیه هم جهت پذیرش و ثبت نام دعوت کنند.
نظر شما