به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، سالن آزادی سنندج ۳۱ اردیبهشت ماه، میزبان محفل بزرگ سالروز میلاد حضرت معصومه(س) و جشن بزرگ روز دختر بود که با حضور دختران و خانوادههای سنندجی برگزار شد.
چند روز اخیر فضای مجازی و فضای فیزیکی شهر پر شده بود از بنرهای تبلیغاتی جشن بزرگ روز دختر، جشنی که هر ساله در سالنهای همایش ادارات و مجتمعها برگزار میشود و هر ارگانی برای تجلیل از دختران مرتبط با حوزه خود جشنی برپا میکند اما امسال ستاد نهضت پیشرفت بانوان استان کردستان سعی در برگزاری جشنی مردمی و عمومی کرد تا بتواند جمع کثیری از دختران شهر را در فضایی گرد هم آورد و شادی آفرین لحظات آنها باشند.
باران تندی همراه با رعد و برق در ساعات قبل از ظهر آسمان شهر سنندج را شستشو میداد. به نظر میرسید همین باران تند که به اعتقاد کارشناسان هواشناسی تا عصر یکشنبه ادامه داشت، موجب کاهش تعداد شرکت کنندگان مراسم شود.
ساعت ۱۴:۳۰ یعنی دو ساعت قبل از شروع مراسم وارد سالن آزادی شدم، غرفههای نقاشی کودکان در محوطه ورزشگاه برپا شده بود اما شدت باران به حدی بود که امکان نقاشی کشیدن را از کودکان میگرفت.
آنطرفتر نیز چادر هلال احمر و آمبولانسهای 115 آماده باش بودند تا در صورت نیاز خدمتی به مردم ارائه دهند.
با ورود به سالن صدای همهمه افراد به گوش میرسید، بیش از ۳۰۰ صندلی سالن پر شده بود، اشتیاق و حضور مردم در این هوای بارانی دیدنیتر از خود بارانی بود که هوای آلوده دو روز اخیر سنندج را شستشو میداد.
چترهای صورتی و سبز و آبی و ... شور حضور دختران به جشن را میرساند و عجلهای که برای نشستن در ردیفهای جلویی سالن داشتند.
ساعت ۱۶ زمان شروع مراسم فرا میرسد کل صندلیهای سالن آزادی مملو از حضور دخترانی شد که همراه با والدین خود میهمان جشن «روز دختر» بودند.
نماهنگ زیبایی از لحظه دیدار دختران به سن تکلیف رسیده با رهبر معظم انقلاب بر پرده سالن پخش شد همهمه و صدای بلندی که در سالن پیچیده بود آرامتر شد خندههای شیرین دختران بر لبها نشست و عدهای نیز همراه با کلیپ زمزمه میکردند، اینجا ایرانه، تو سپاه حضرت مهدی، مادرا، دخترا همه سربازند اینجا ایرانهههه...
کلیپ تمام میشود، گروه دختران خانه قرآنی نورالرحمه سنندج با همخوانی، چند آیهای از قرآن کریم را قرائت میکنند و حال و هوای معنویت را همراه شادیها و احساسات پاک کودکانه دختران و پسرانی که همراه خواهران خود راهی این جشن شده بودند، میکند.
۱۵۰ دانشآموز دختر مدرسه نورایمان سنندج نیز دو سرود با مضمون روز دختر به زبان کُردی و فارسی میخوانند و دختران میهمان نیز با تکان دادن بادکنکهایشان همراهیشان میکنند.
کم کم باران نیز آرام میشود عدهای از دختران، نقاشی کشیدن در غرفههای نقاشی بیرون از سالن جشن را اولویت دادهاند و با کشیدن نقاشیهای دخترانهشان هنر کودکانه خود را در این غرفهها به نمایش میگذارند.
جای خالی در سالن نمانده بود عدهای نیز بدنبال صندلی خالی بودند که بتوانند بنشینند و تماشاچی این جشن پرشور و نشاط باشند.
هر ساله در فضای مجازی رنگی به عنوان رنگ سال معرفی میشود امسال رنگهای پاستیلی یعنی رنگهای شاد و روشن در مجازستان بعنوان رنگهای پرمخاطب سال معرفی شده بود، اما فضای مجازی انگار نمیداند رنگهای پاستیلی خیلی سالهاست توسط دختران استفاده میشود و حتی دخترانی که چادر را برای پوشش خود انتخاب کردهاند با روسریهای صورتی، زرد، آبی، بنفش و غیره از رنگ پاستیلی خود نمیگذرند و این رنگ را زینت پوششان کردهاند.
مجری میهمان نخست برنامه را دعوت کرد، خاله گلی مجری محبوب برنامه کودک که کودکان ایرانی با دیدنش شادیها کردهاند و خندهها سر دادهاند.
عمو راوی به جای خاله گلی سلام و گپ و گفتی با بچهها سر میدهد و میگوید خاله نتوانسته به مراسم بیاید، خنده دخترها کمرنگ میشود و عدهای که از شوق دیدار خاله لحظه شماری کرده بودند و روی صندلیها بجای نشستن ایستاده بودند باز هم سر جایشان نشستند.
عمو راوی شیطنتهایش را رو میکند و با تلفنی سوری به خاله گلی وی را به مراسم دعوت میکند لحظه ورود خاله گلی صدای خنده و جیغ و هورای دختران فضای سالن آزادی سنندج را پر میکند.
همه دوباره بلند میشوند و از خوشحالی آمدن خاله گلی بالا و پایین میپرند و همراه صحبتها، بازیها خندهها و حرکات خاله میشوند.
گروه سرود نورالمهدی نیز سرودهایی در وصف امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) میخوانند و زیباییهای این جشن را دوچندان میکنند.
مجری مهمان بعدی را دعوت میکند دخترها فریاد میزنند مستربین ایرانی، مستربین ایرانی و حمید ماهی صفت با تشویق همه وارد سالن میشود و با طنزها و آهنگهایش خنده را میهمان بزرگ و کوچک حاضر در این جشن میکند.
اینجا نه جشنی برای دختران شهر، بلکه روزی برای جمع شدن دورهم خانوادههای سنندجی بود تا بار دیگر شادی، نشاط و امید جامعه را به رخ دشمنانِ آرامش و امنیت و نشاط مردم بکشند و امروز خندههای دخترانه در شهر پیچید تا شادیهای امروزِ کودکانهشان، روزنههای امید فردای جامعه را بسازد.
نظر شما