ابراهیم عبدی پور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در حرم امام (ره) و تأکید ایشان مبنی بر تقویت ایمان و امید در جامعه ابراز داشت: مطالبه رهبر معظم انقلاب ریشه در آموزه های ناب دینی ما دارد، کما این که تقویت امید و ایمان در جامعه از زاویه معرفتی و بینشی یک ضرورت است.
وی افزود: آن چه مهم است این که برنامه ها و سیاست های کشور در ابعاد اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، علمی و ... همه باید در راستای تقویت این موضوع باشد، اما آن چه می تواند بسیار حائز اهمیت و اثرگذار در این باره تلقی گردد، نوع عملکرد دستگاه های اجرایی و نهادهای دولتی است که باید چه در حوزه سیاست گذاری و چه تصمیم گیری و برنامه ریزی و چه عرصه اجرا به نحوی باشد که باعث ارتقای سطح ایمان و امید شود.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: گاهی متأسفانه عملکردها در این بخش آن چنان که باید، قوی و مدبرانه نیست به عنوان مثال در بحث همین تغییر ساعت فعالیت دستگاه ها و نهادها می شد بهتر و پخته تر عمل کرد به نحوی که مردم و کارمندان به خوبی در این باره اقناع شوند.
وی گفت: از سوی دیگر، یکی از مؤلفه های که ایمان و امید را در جامعه تقویت کند، توجه به جریان نخبگانی در کشور است و این که به خصوص در مسئولیت ها و مسندهای حاکمیتی و دولتی از ظرفیت نخبگان به درستی استفاده شود به خصوص در مجلس و دولت که نیاز به گردش نخبگانی داریم.
عبدی پور بیان داشت: متأسفانه گاهی اوقات احساس می شود که این گردش نخبگانی درست انجام نمی شود و همین از عوامل ناامیدی نسل جوان نخبه است.
وی افزود: باید از ظرفیت و فکر و ایده قشر فرهیخته و نخبه جامعه به شکل مطلوبی استفاده شود تا آن ها هم در جریان وضعیت و مشکلات کشور قرار گیرند و از سویی در بحث اقناع جامعه مشارکت داشته باشند.
عضو هیئت علمی دانشگاه قم تأکید کرد: به عنوان مثال در انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی، باید از همه کسانی که دل در گروی انقلاب و نظام اسلامی دارند ولو با سلایق و دیدگاه های مختلف دعوت به عمل آورد که خود را در معرض رأی مردم قرار دهند و از سویی نیز از نظرها و ایده های آن ها برای اداره بهتر کشور استفاده نمود.
نظر شما