به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام والمسلمین «سیدعبدالفتاح نواب» در همایش راهنمایان حج که در مکه مکرمه برگزار شد، با تاکید بر این که کار «راهنمایان» اقدامی خدایی است، گفت: در شرایطی که شلوغی شهر مکه، مسجدالحرام و منا و عرفات ممکن است مشکلاتی را برای زائران ایجاد کند، حضور شما برای آنها قوت قلب است که با راهنمایی شما مسیر خود را پیدا می کنند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: طبیعتا زائران از شرایط متفاوتی برخوردار هستند و برخی به دلیل سفرهای قبلی مسیرها را می دانند اما آنهایی که برای اولین بار است به مکه آمده اند ممکن است در مناطق مختلف با مشکل مواجه شوند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، حضور زائران در مشاعر مقدسه را مهمترین اتفاق ایام حج عنوان کرد و ادامه داد: حضور در منا و عرفات با شرایط سخت و محدودیت هایی مواجه خواهد بود که حتما کمک شما را بیشتر از گذشته نیاز داریم تا بتوانیم به زائران برای انجام اعمال شان کمک کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین نواب با بیان اینکه دلخور و ناراحت نباشید که نتوانسته اید مثل بقیه اعمال و عبادات خود را انجام دهید ، خاطرنشان کرد: شک نداشته باشید با مسئولیتی که شما بر عهده دارید نه تنها هم سطح بقیه ثواب خواهید برد چه بسا خدای متعالی اجر بیشتری را هم برای شما در نظر خواهد گرفت.
سرپرست حجاج ایرانی در ادامه صحبت های خود به راهنمایان حجاج توصیه کرد هر بار که به محل ماموریت و راهنمایی زائران می روند ثواب آن را به نیت درگذشتگان خود اهداء کنند و دعاگوی آنها باشند چرا که خیلی ها آرزو داشتند به سفر حج بیایند اما عمرشان کفاف نداد و به رحمت خدا رفتند.
حجت الاسلام والمسلیمن سیدعبدالفتاح نواب در پایان از راهنمایان حجاج خواست که تجربیات، نقطه نظرات و پیشنهادات خود از عملیات حج امسال را برای شناسایی نقاط ضعف و تقویت آنها برای سال های آینده در اختیار مسئولان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت قرار دهند.
در این نشست همچنین سیدعباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت با ارائه برنامه ها برای ایام تشریق از راهنمایان حجاج خواست که در این ایام نهایت دقت و محبت را به زائران داشته باشند.
وی همچنین تاکید کرد: بر اساس دستورالعمل هایی که ابلاغ شده است در محل های مورد نظر مستقر شوید و در هماهنگی و تعامل با مسئولان کشور میزبان، زمینه را برای راحتی و آسایش زائران کشورمان فراهم کنید.
نظر شما