حقوق بشر ابزاری در خدمت منافع غرب و دروغ به مردم دنیا شده است

مسئول سابق کمیته حقوق بشر مجلس با بیان اینکه با پیشرفت زمان دروغ بزرگ حقوق بشر غرب برای مردم دنیا آشکار می‌شود، گفت: مسئله حقوق بشر ابزاری برای منافع غرب و مقاصد او در میان ملت‌ها است.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبستان، زهره الهیان، مسئول سابق کمیته حقوق بشر مجلس در نشست خبری بررسی ابعاد حقوق بشر در میانمار با تأکید بر حرکت‌های رسانه‌ای مبنی بر اطلاع‌رسانی کشتار مسلمانان در این کشور گفت: کشتار مسلمانان در میانمار نقض آشکار حقوق بشر است و هنوز هیچ حرکت جدی در نهادهای مدنی و کارشناسی انجام نشده است.

وی با اشاره به بکارگیری ظرفیت‌های پارلمانی در این راستا اظهار کرد: هر چه در عرصه بین‌المللی پیش می‌رویم دروغ بزرگ حقوق بشر توسط غرب کاملا آشکار می‌شود. زمانی مردم دنیا این دروغ را باور می‌کردند اما امروز افکار عمومی دنیا تناقض آشکار غرب را متوجه شده‌اند.

الهیان خاطرنشان کرد: مسئله حقوق بشر حقوق انسان‌ها نیست بلکه ابزاری برای مقاصد غرب در میان ملت‌ها است. ابتدا باور این موضوع برای ملت‌ها سخت بود اما رفته‌رفته این دروغ بزرگ بر همگان آشکار می‌شود.

وی گفت: غرب با ادعای حقوق بشر و استفاده ابزاری علیه بشریت منافع سیاسی خود را دنبال می‌کند. آنچه در میانمار اتفاق می‌افتد مورد بی‌توجهی و سکوت مجامع حقوق بشری و بین‌المللی است.

الهیان یادآور شد: از منظر بین‌المللی نیز هیچ نوع موضع‌گیری‌ای در مورد کشتار مردم میانمار دیده نمی‌شود. منظور غرب از حقوق بشر منافع غرب است و نه چیز دیگری.

این نماینده مجلس هشتم ادامه داد: آنچه در میانمار اتفاق می‌افتد نمونه‌ای از اسلام‌هراسی است که در آنجا نیز خود را نشان داده است. ما شاهدیم که بعد از دیدار رهبر میانمار با کلینتون ممنوعیت ساخت مساجد و کشتار مسلمانان آغاز می‌شود.

الهیان ابراز کرد: جامعه میانمار یک جامعه دینی است و به دلیل تمایلات مذهبی تلاش می‌شود جنگ میان بودایی و مسلمانان رونق داشته باشد و سکوت دولت نشان‌دهنده موضع‌گیری غرب است و دولت اعلام می‌کند تنها راه‌حل تبعید مسلمانان میانمار به مراکز پناهندگان است و اجازه‌ای برای ارایه راه‌حل به میانمار داده نمی‌شود.

مسئول سابق کمیته حقوق بشر مجلس اظهار کرد: این کشور پایگاه صهیونیست است و کمک‌های کلانی از سوی صهیونیست‌ها به این کشور انجام می‌شود. دولت میانمار از حمایت اسراییل کمک‌های زیادی دریافت کرده است و از طرف دیگر کشورهای مسلمان همچون ترکیه در مقابل کشتار مسلمانان در این کشور سکوت اختیار کرده‌اند به جز حزب رقیب که مواضع خود را جداگانه اعلام کرده است.

الهیان ادامه داد: شیوخ منطقه خلیج فارس نیز نسبت به کشتار مردم میانمار سکوت اختیار کرده‌اند. با توجه به این موضع‌گیری از سازمان همکاری‌های اسلامی نیز انتظاری برای پی‌گیری و استفاده از ظرفیت‌های کشورهای اسلامی نمی‌توان داشت.

وی گفت: آنچه جمهوری اسلامی می‌تواند دنبال کند حرکت NGO‌ها و نهادهای مدنی مؤثر است تا به واسطه ارتباط با مجامع بین‌المللی و بیانیه‌ها و کمپینگ‌ها فشار به مجامع بین‌المللی وارد شود.

الهیان اظهار کرد: استفاده از شبکه فضای مجازی نیز فرصتی برای NGO‌ها است تا تصاویر این کشتار مسلمانان را به اشتراک بگذارند اما این مسئله با بایکوت غرب مواجه شده است و BBC تلاش می‌کند کشتار مسلمانان را دعوای قومی و قبیله‌ای به افکار عمومی القا کند.

نماینده مجلس هشتم گفت: ظرفیت دیپلماسی و پارلمانی می‌تواند همان‌گونه که در موارد مشابه در کمیته حقوق بشر مجلس تأثیرگذار بود موضع‌گیری خود را در این زمینه اعلام کند. در حقیقت استفاده از پتانسیل مجلس در این موضوع مؤثر است و مکاتبات رییس مجلس با رؤسای سایر کشورهای اسلامی می‌تواند هشداردهنده باشد.

پایان پیام/
 

کد خبر 157483

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha