به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الخبر، سازمان انگلیسی «تل ماما» (دیده بان جرایم ناشی از تنفر در انگلیس) که در زمینه ثبت حملات علیه مسلمانان در آن کشور فعالیت میکند، افزایش بی سابقه تعداد حملات خصمانه به مسلمانان را از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» و جنگ بین فلسطین و اسرائیل را به ثبت رسانده است.
سازمان حقوق بشر «تل ماما» نگرانی خود را از افزایش موارد یهودستیزی و اسلام ستیزی ثبت کرده و پیامدهای دردناک و مستمر آن بر فلسطینی ها و اسرائیلی ها ابراز و تاکید کرد: تعداد پرونده های ثبت شده نسبت به مدت مشابه سال قبل سه برابر افزایش یافته است.
این سازمان انگلیسی گفت: بسیاری از مواردی که در آن شکایات دریافت کرده است، اغلب ماهیت «نژادپرستانه» دارند و جوامع عرب، مسلمان و فلسطین را با عبارات توهین آمیز مورد هدف قرار داده و یا آنها را تهدید کردهاند.
در شهر لانکشایر، پلیس در حال بررسی حادثه پرتاب سر خوک به یک مسجد در روز یکشنبه گذشته به عنوان جنایت نفرت انگیز است.
همچنین در چهارشنبه گذشته درهمان شهر فیلم ضبط شده ای نشان میدهد که یک مرد سفیدپوست از پنجره ماشینش به سمت یک مرد مسلمان فریاد می زند و او را با عبارت رکیک صدا میزند.
همچنین عبارت «قاتل، تروریست» روی درِ منزل یک خانواده مسلمان فلسطینی نوشته شده بود.
در شبکه های مجازی نیز، مسلمانان به طور کلی به عنوان «تروریست» در میان درخواست ها برای اخراج دسته جمعی از بریتانیا توصیف شدهاند.
یک نفر نیز در حساب شخصی خود در توییتر، خودش را طرفدار راست افراطی معرفی کرده و خواستار «مقاومت خشونت آمیز» علیه مسلمانان شده است.
ایمان عطا، مدیرسازمان انگلیسی تل ماما، گفت: «این افزایش احساسات ضد مسلمانان نگران کننده است و این نشان می دهد که آنچه در خاورمیانه اتفاق می افتد بر جوامع بریتانیا تأثیرگذار است.
وی از کسانی که در معرض نفرت ضد مسلمانان هستند خواست ما را آگاه کنند تا در سکوت رنج نبرند. ما هرگز نباید اجازه دهیم که چنین نفرتی در جوامع ما ریشه بدواند.
از سویی دیگر، ایوت کوپر، نماینده حزب کارگر در مورد گزارش این سازمان گفت: من از این گزارشها در مورد تهدید، سوء استفاده و تجاوز امروز علیه مسلمانان بسیار نگران هستم و با سازمان تل ماما در تماس هستم.
وی افزود: در بریتانیا جایی برای نفرت ضد مسلمانان وجود ندارد. ما از پلیس و دولت حمایت می کنیم تا امنیت مردم را حفظ کنند.
صدیق خان، شهردار لندن نیز در این باره گفت: من همیشه در کنار یهودیان و مسلمانان لندن در برابر کسانی که در شهر ما نفرت و تفرقه را پذیرفته اند، خواهم ایستاد. کسانی که در ارتکاب این اعمال دستگیر شوند، با قانون طرف خواهند بود.
به مناسبت راه اندازی هفته آگاهی از جنایات نفرت، جمعه گذشته، این سازمان گفت: ما به صحبت در مورد انواع نژادپرستی و نفرت ادامه خواهیم داد و گزارشها را ثبت و اعلام میکنیم.
حملات نژادپرستانه علیه مسلمانان در سال های اخیر با گسترش لفاظی های راست افراطی و اسلام هراسی رو به افزایش بوده است، زیرا آمار وزارت کشور بریتانیا نشان میدهد حملات علیه مسلمانان حدود یک سوم حملات با انگیزه نفرت مذهبی بین سال های 2022 تا 2023 است.
گفتنی است، سازمانهای اسلامی در سال گذشته ثبت کردند که حدود 35 درصد از مساجد در بریتانیا در سال گذشته دستکم یک بار مورد حمله قرار گرفتهاند.
نظر شما