«سلام بر وحی»؛ روایتگر پذیرایی بهشتی در خانه دختر رسول خدا

کتاب «سلام بر وحی»، داستانی که متن آن بازنویسی ساده‌ای از یک داستان مشهور در صدر اسلام است و روایت سه روز روزه‌داری حضرت‌علی(ع) ،فاطمه زهرا(س) و فرزندانشان و بخشیدن افطارشان به نیازمندان است که در سومین روز با همراهی رسول خدا و پذیرایی بهشتی از این خاندان گرانقدر همراه می‌شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، آثار ادبی دینی درباره بزرگان دین همواره روشنی بخش و روشنگر جامعه و بویژه نسل کودک و نوجوان است، همزمان با ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز زن  خواندن کتاب «سلام بر وحی» اثر «سید مهدی شجاعی»  خالی از لطف نیست این کتاب برای گروه سنی کودک و نوجوان از سوی نشر نیستان منتشر شده است.

«سلام بر وحی»؛ روایتگر پذیرایی بهشتی در خانه دختر رسول خدا

سید مهدی شجاعی که پیش از این به عنوان نویسنده‌ای با توانایی کشف و بسط و در عین حال بیان ساده  انواع مضامین دینی و اجتماعی برای مخاطبان کودک و نوجوان شناخته شده است؛ در آثار جدید خود سعی کرده تا با تلفیق نوشتار ساده شیوا و داستانی خود با هنر تصویرگران برجسته بر پویایی اثر خلق شده توسط خود افزوده و کتاب حاصل از این همکاری را نه به عنوان یک اثر نوشتاری محض، که به عنوان یک اثر هنری چند منظوره ارائه کند.« سلام بر وحی»، یکی از آثار داستانی منتشر شده از شجاعی در همین راستا ست. داستانی که متن آن بازنویسی ساده‌ای از یک داستان مشهور در صدر اسلام است. داستان سه روز روزه‌داری حضرت‌علی علیه السلام ،فاطمه زهرا سلام الله علیها و فرزندانشان ؛ بخشیدن افطار به نیازمندان که در نهایت و در سومین روز با همراهی رسول خدا و پذیرایی بهشتی از این خاندان گرانقدر همراه می‌شود.

«سلام بر وحی»؛ روایتگر پذیرایی بهشتی در خانه دختر رسول خدا

در واقع کتاب «سلام بر وحی»، ماجرای دو پسر کوچک است دختر رسول خدا است که پیامبر آنها را بسیار دوست دارد. اما حسن (ع) و حسین (ع) بیمار شده‌اند و خانواده قرار است برای سلامتی‌شان روزه بگیرند. آن‌ها سه روز روزه‌داری می‌کنند و در پایان هر روز افطار مختصر خود را نیز به فردی نیازمند می‌بخشند.

این کتاب در نثر خود داستانی که شاید پیش از این در قالب‌های متنوع شنیده شده باشد را چنان متفاوت و شیوا روایت کرده است که مخاطب ناخودآگاه با آهنگ جاری در متن آن همراه می‌شود و دل به متن می‌سپارد. کتاب در کنار این متن با تصویرگری فرهاد جمشیدی نیز همراه شده است.

جمشیدی از تصویرگران طراز اول ایران است که بیش از چهارصد کتاب را تاکنون تصویرگری کرده است. او در این کتاب با استفاده از هنر تصویرگری مستند تاریخی سعی کرده است تا به رهیافتی تازه در نمایش پوشش‌ها، بناها، لباس و فضای صدر اسلام و شهر مدینه بپردازد. هنر او در این کتاب آمیخته‌ای است از تخیل و پایبندی به تاریخ. او در این کار مرزی لطیف میان خیال و و استناد به تاریخ را طی کرده است؛ به گونه‌ای که هیچ کدام از این دو عرصه نتواند بر دیگری پیشی بگیرد و هر دو در طرازی مشابه، زیبایی قابل توجهی برای مخاطب به ارمغان بیاورد.

کتاب «سلام بر وحی» با چنین نگاهی یکی از متفاوت‌ترین و خواندنی‌ترین آثار ادبی برای مخاطبان کودک و نوجوان در ژانر داستان دینی است.

کد خبر 1741899

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha