به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، اصغر حاج علی اکبری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان امروز در دیدار با مدیر و کارکنان ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان زنجان اظهار کرد: عناوین برنامه کانونهای مساجد همچون "هر مسجد یک پایگاه قرآنی" و "لشکر فرشته" هوشمندانه انتخاب شده و هر یک پیامی را منتقل می کنند از اینرو کانون های مساجد نیز این برنامه ها را هوشمندانه اجرا کنند.
وی با تاکید بر اجرای برنامه های فرهنگی هنری با محوریت قرآن و عترت در مساجد گفت: قرآن و عترت بر برنامههای کانونی سایه بیاندازد، و در نهایت با کمک فعالیت های هنری، زمینه جذب جوانان و نوجوانان به مساجد را فراهم سازید.
حاج علی اکبری با بیان اینکه مسجد، گالری هنرهای اسلامی است، گفت: از معماری مسجد گرفته تا چینش آجرها، فرش ها، طراحی منبر و صدای گوش نواز اذان، لایه به لایه مسجد آغشته به هنر اسلامی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با یادآوری اینکه قرآن کلام الهی است و در مساجد جریان دارد، گفت: اگر در کانون های فرهنگی هنری مساجد به قرآن و آموزش آن توجه شد موجب اثرگذاری بیشتر در بین نسل جوان خواهد بود.
وی خطاب به مدیر و کارکنان ستاد کانون های مساجد استان زنجان خواستار تعامل و هم افزایی بیشتر با ارکان مسجد بالاخص ائمه جماعت و هیات امنای مساجد شد و گفت: اگر مدیران کانون های مساجد بدانند از پشتوانه معنوی در ستاد بهره مند هستند، فعالیت های جهادگونه انجام می دهند.
کمیته مساجد و بقاع متبرکه دهه فجر به ستاد کانون های مساجد محول شده است
مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان زنجان نیز در سخنانی با اشاره به فعالیت ۳۸۵ باب کانون فرهنگی هنری در استان زنجان گفت: ۱۶۲ باب از این کانون ها در مساجد شهری و ۲۲۳ باب در مساجد روستایی تاسیس شده است.
محسن اسلامی با یادآوری اینکه ۵۸ درصد کانونهای استان زنجان روستایی هستند، گفت: کانون های مساجد شبکه اجتماعی گسترده ای در سطح استان محسوب می شوند که زمینه عدالت فرهنگی در مناطق محروم استان را فراهم می کنند.
وی با اشاره به تاسیس ۲۵ باب کانون فرهنگی هنری تخصصی خواهران در سال جاری گفت: به همت این کانون ها طرح ملی لشکر فرشته ها با هدف تقدیر وتکریم با خانواده های قرآنی در استان اجرا شد.
نظر شما