به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران از ۲۳ در محل نمایشگاه بین المللی تهران آغاز بکار کرد؛ این نمایشگاه در ۲۰سالن و ۶۰ هزار مترمربع و با ۹۸۲ غرفه در ۳۰ هزار مترمربع غرفهسازی شده که تا ۲۶ بهمن ماه پذیرای مردم بازدیدگان و گردشگران است.
در هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران نمایندگان و فعالان صنعت گردشگری از ۱۱ کشور جهان شامل روسیه، ترکیه، مالزی، اندونزی، تایلند، ازبکستان، ویتنام، تاجیکستان، زیمبابوه، تانزانیا و سریلانکا پاویون اختصاصی دارند. همچنین در این نمایشگاه ۶۹ دفتر خدمات مسافرتی خارجی به غیر از دفاتر در این نمایشگاه غرفه دارند؛ برای شرکت کنندگان خارجی فضاهای مذاکرات همکاری تجاری دو و چند جانبه مهیا شده است.
باید به این مهم اشاره کرد که نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته مهمترین محفل برای دور هم آمدن فعالان گردشگری همفکری و تبادل نظر بخش خصوصی و دولتی برای توسعه گردشگری است.
هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران با هدف ایجاد فرهنگ جذب توریسم و ارتقا جایگاه ایران از لحاظ گردشگری، معرفی پتانسیلهای هتلداری و گردشگری ایران، فراهم کردن بسترهای لازم برای جذب توریست به کشور و رفع مشکلات در این زمینه و بررسی نقاط قوت و ضعف حوزه گردشگری و ترغیب فعالان صنعت گردشگری و سازمانهای مربوطه به ورود و فعالیت در عرصه گردشگری برپا شده است.
نخستین روز هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران ویژه متخصصان و فعالان گردشگری بود و درهای این نمایشگاه از امروز به روی مردم گشوده شد.
اجرای گروههای موسیقی آیینی و سنتی ایران از همه استان ها یکی از ویژگی های مهم هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران است؛ اجراهایی که با استقبال گسترده علاقمندان به فرهنگ آئینی اقوام ایرانی مواجه شده است.
هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران با نشستهایی متنوع، پنلها، کارگاهها و میزگردهای تخصصی با حضور اساتید و فعالان حوزه گردشگری همراه خواهد بود.
یکی از مهمترین بخش های نمایشگاه هفدهم گردشگری توجه به گردشگری خوراک است و در همبن راستا ظرفیتهای حوزه خوراک و گردشگری خوراک به نمایش درآمده است.
از جمله ویژگی های قابل توجه در هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران توجه به بومگردی است؛ در همین راستا بالغ بر ۵۰۰ متر به فضاهای اقامتگاهها و بوم گردی استانها اختصاص داده شده است.
در نشستهای تخصصی با حضور کارشناسان و پژوهشگران حوزه گردشگری موضوعاتی از قبیل «چالشهای تامین مالی و سرمایهگذاری در طرحها و پروژههای گردشگری»، «آشنایی با کسب و کارهای تعاونی در حوزه گردشگری»، «آسیب شناسی اقامتگاههای سنتی»، «ظرفیتهای بازارهای نوظهور»و «لغو روادید ایران برای برخی از کشورها» مورد بررسی قرار می گیرد.
در هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری کارگاهها آموزشی نشستهای تخصصی با موضوعات تخصصی گردشگری ریلی، ادبی نجوم، کشاورزی، عشایر، گردشگری خلاق، گردشگری سبز، مدیریت مقاصد گردشگری، گردشگری کودک و نوجوان و آینده گردشگری در عصر هوش مصنوعی برپا می شود.
از همایش های هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری به همایش «برندهای گردشگری خوراک »، «گردشگری سلامت» و «الکترونیک» اشاره کرد. همچنین در هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری بیست اینفلئونسر خارجی برای معرفی جاذبه های گردشگری ایران حضور دارند.
بخشی از فضای باز هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری به چادرهای عشایری، کمپرها و خودروهای کلاسیک اختصاص داده شده است.
جمهوری اسلامی ایران کشوری چهار فصل با جاذبه های بیشمار تاریخی و طبیعی و تنوع قومی است، لغو روادید گردشگری ایران به 33 کشور فرصتی پیش روی 50 درصد مردم دنیا قرار داده تا از این جاذبه ها دیدن کنند، حضور گردشگران در ایران منوط به فراهم آوردن زیر ساخت های این صنعت در کشور باید همراه باشد؛ هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری فرصتی را پیش روی فعالان صنعت گردشگری و حتی دولت قرار داده تا به ارائه درست و نمایش ظرفیت های گردشگری ایران علاوه بر توسعه گردشگکری به توسعه اقتصادی کمک کنند.
پایان پیام/
نظر شما