به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از انفاس پرس، فرمان جدید سلطنتی مبنی بر تصویب شورای اسلامی جدید به عنوان نماینده رسمی مسلمانان در بلژیک و اجازه برگزاری انتخابات به منظور گسترش این شورا صادر شد.
این شورا از اختیارات کامل و قانونی به منظور نظارت بر تعیین ائمه جماعت و مدرسان آموزش اسلامی در مدارس دولتی و ارایه پروندههای مساجد برای به رسمیت شناختن آن و اداره امور مسلمانان در بلژیک برخوار خواهد بود.
برهمین اساس، «اسماء اوشان» به عنوان اولین بانویی انتخاب شد که ریاست این نهاد را که مسئولیت اداره امور مسلمانان را دارد، برعهده خواهد داشت. وی متولد شمال فرانسه و ترکیه تبار است.
شورای اسلامی بلزیک، شورای برای مسلمانان است که توسط این اقلیت اداره می شود.
اوشان در صفحه مجازی خود نوشت: زمان آن رسیده که داستان خودمان را بنویسم و نسل های جدید خودشان را نشان دهند.
وی با تشکر از نگرشهای مثبتی که پس از اعلام تشکیل شورای جدید به وجود آمد، گفت: از حمایتها، اظهار نظرهای سازنده و انتقادات تشکر می کنم. بسیار قابل درک است که تغییر، احساسات خاصی را به همراه دارد، اما ما متقاعد شده ایم که با هم می توانیم یک داستان مشترک بسازیم.
واکنش ها به تصمیم تشکیل شورای اسلامی جدید از سوی برخی مبلغان در بلژیک ادامه دارد. شورای اسلامی نماینده یک فرهنگ نیست، بلکه آن خدمت عبادی است که مدیریت مساجد و ائمه مساجد، معلمان دینی و مشاوران اسلامی را برعهده دارد و با دولتها در کشورما میانجی گری می کند.
ابراهیم لایتوس، استاد دانشگاه در صفحه مجازی خود در فیس بوک نوشت: حمایت کامل از شورای اسلامی تازه تاسیس، اکنون به تجدید نهایی که سالها در انتظار آن بودیم، رسیده است. اعتماد کامل به یک تیم جوان و کارآمد جدید وجود دارد.
وی افزود: خوشحالم که شنیده می شود که تعدادی از مسلمانان این ابتکار را تشویق و حمایت می کنند.
لایتوس ادامه داد: برخی افراد و سازمان های محلی نباید از دادن فرصت به این کشور جلوگیری کنند، زیرا خوشحال کردن همگی هرگز رخ نمی دهد، اما این ابتکار در هر صورت امیدوار کننده و اطمینان بخش است.
وی تاکید کرد: اتحادیه مساجد و تشکیل های اسلامی که بیش از ۱۲۰ تشکل است، از شورای اسلامی جدید حمایت می کند و به سمت نوسازی واقعی در سال ۲۰۲۴ حرکت می کند و ما به طور کامل از آن حمایت می کنیم.
بلژیک در سال ۱۹۷۴ اسلام را به عنوان یکی از ادیان رسمی این کشور به رسمیت شناخت. این دین نیز مطابق قانون اساسی بلژیک توسط وزارت دادگستری به رسمیت شناخته شده اند.
در بلژیک که ۱۱ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد، نزدیک به یک میلیون شهروند مسلمان رندگی می کنند.
نظر شما