بازدید اینفلوئنسرهای چینی از آثار تاریخی خراسان رضوی

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: ۱۱ «اینفلوئنسر» (فرد تاثیرگذار ویژه تبلیغات در فضای مجازی) اهل کشور چین از آثار تاریخی شهرستان نیشابور بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان در مشهد، سید جواد موسوی صبح امروز چهارشنبه(۱۶ اسفندماه) در حاشیه بازدید گردشگران چینی از جاذبه های تاریخی نیشابور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای توسعه صنعت توریسم در خراسان رضوی، فعالان برتر فضای مجازی و اینفلوئنسرهای چینی در پروژه «ایران سلام»، هم‌زمان با عید بهاره چینی به مدت چهار روز( ۱۴ تا ۱۷ اسفندماه) از مسیر جاده ابریشم در خراسان رضوی بازدید دارند.

وی با بیان اینکه بازدید از جاذبه‌های گردشگری شهرستان‌های داورزن، سبزوار، نیشابور، مشهد و طرقبه شاندیز از اولویت های بازدید این گروه اینفلوئنسر چینی است افزود: این اینفلوئنسرها در یک روز اخیر از آثار تاریخی متعدد و ارزشمند شهرستان نیشابور از جمله آرامگاه خیام، عطار و سایت موزه شادیاخ بازدید کردند.

بازدید اینفلوئنسرهای چینی از آثار تاریخی خراسان رضوی

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی اضافه کرد: یکی دیگر از برنامه‌های این گروه بازدید از کاروانسرای تاریخی «فخر داوود» که در فهرست جهانی یونسکو به ثبت رسیده بود که زیبایی‌های معماری آن بسیار مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.

وی بیان کرد: این کاروانسرا با قدمت ۷۰۰ ساله در مسیر جاده ابریشم و در ۶۰ کیلومتری مشهد به نیشابور قرار گرفته و متعلق به دوره تیموری است که در دوره قاجار بازسازی شده و با توجه به سرپوشیده بودن آن در گذشته به عنوان کاروانسرای زمستانی مورد استفاده قرار گرفته است.

مدبر کل میراث فرهنگی خراسان رضوی گفت: این استان با ثبت هفت کاروانسرای تاریخی در فهرست جهای یونسکو و نیز قنات قصبه در شهرستان گناباد دارای رتبه بسیار مناسبی در حوزه آثار تاریخی در جهان است.

بازدید اینفلوئنسرهای چینی از آثار تاریخی خراسان رضوی

موسوی تاکید کرد: معرفی این ظرفیت‌ها می‌تواند در آینده نه چندان دور این استان را به عنوان یکی از کانون‌های اصلی ورود گردشگران بین المللی بدل کند.

مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی اظهار کرد:  جشن نوروز، تعزیه، نقالی، ورزش پهلوانی و ساخت و نواختن دوتار، هنر بخشهای شمال خراسان است که به عنوان آثار معنوی ایران در فهرست جهانی یونسکو ثبت شده است.

پایان پیام/

کد خبر 1753525

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha