«همه چیز را از من بپرس»؛ کمپینی معرفی اسلام در نیوزیلند

مسلمانان نیوزیلند با کمپین «همه چیز را از من بپرس» در شهرهای بزرگ این کشور باورهای غلط درباره اسلام را به چالش می کشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «stuff»، مسلمانان نیوزیلند با کمپین «همه چیز را از من بپرس» باورهای غلط درباره اسلام را به چالش می کشند.

اعضای جامعه جوانان مسلمان نیوزیلند از ۱۹ تا ۲۷ آوریل (۳۱ فروردین تا ۸ اردیبهشت) در شهرهای بزرگ با تیشرت هایی که روی آن نوشته شده است «من مسلمانم، همه چیز را از من بپرس» حضور پیدا می‌کنند.

جوانان مسلمان از طریق پلتفرم خود تحت عنوان «TrueIslamNZ» کمپین رسانه های اجتماعی را راه اندازی کرده اند.

 این انجمن ویدئوهایی را با هدف آموزش مردم در مورد اصول واقعی اسلام و تاکید بر صلح منتشر کرده است.

«آصف منیر» ار رهبران مذهبی نیوزیلند، یکی از سازمان دهندگان کمپینی است که هدف آن به چالش کشیدن باورهای غلط و کلیشه ای در مورد دین اسلام است.

او با انتشار یک ویدیو در «تیک تاک» که بیش از پنج هزار بازدید داشت چندین بار کلمه «الله اکبر» را به زبان آورد و با آن از خداوند به بزرگی یاد کرد.

منیر گفت که برخی افراد تندرو با مصادره این الفاظ سعی در بدنام کردن و انحذاق دین اسلام دارند اما، امیدوارم نگذاریم کاری که آنها انجام می‌دهند موجب بدنام کردن مسلمانان شود.

اعضای انجمن جوانان مسلمان در مناطق شلوغ نلسون، گریموث، کوئینزتاون، اینورکارگیل، دوندین، تیمارو و کرایست خواهند بود و در تلاش برای ساختن پل ارتباطی با عموم مردم پلاکاردهایی تشویق کننده برای دعوت به اسلام در دست خواهند داشت.

آنها گفتند که همچنین با جلساتی با پذیرایی از غیرمسلمانان با قهوه و کیک ، اسلام را به آنها معرفی خواهند کرد.

منیر گفت:هنگامی که مردم درباره اسلام می شنوند، بلافاصله آن را با تروریسم و ​​خشونت مرتبط می کنند و برخی فکر می کنند که اسلام دارای یک فرهنگ خشن است.

وی افزود: من نمونه های زیادی در ذهنم دارم که در آن مردم پرسیده اند که آیا ما بمب گذاران انتحاری یا افرادی خشن هستیم؟

این رهبر مذهبی همچنین گفت که مردم دائما در معرض اطلاعات نادرست آنلاین هستند و همین امر موجب افزایش ضدیت با مسلمانان شده است.

وی تاکید کرد که هدف این کمپین ترسیم تصویری واقعی از اسلام برای مقابله با اطلاعات نادرست و تعصباتی است که گاهی به تراژدی های غیرقابل درک منجر می شود.

منیر گفت: هر کسی می تواند آنلاین شود و هر چه می خواهد بگوید؛ آنها می توانند به ما برچسب تروریست و افراط گرا بزنند و این  مانند یک زودپز داغ است که در نهایت منفجر می شود.آنچه که ما در تلاشیم انجام دهیم این است که همه چیز را به روشی مسالمت آمیز و آکادمیک حل کنیم .

وی یادآور شد که حمله به مساجد کرایست چرچ یک نمونه افراطی از این بود که چگونه این تصورات غلط می تواند منجر به عواقب غم انگیز شود.

آصف منیر تاکید کرد که اسلام دین خشونت نیست؛ اسلام دین افراطی نیست؛ در واقع اسلام سراسر شفقت، صلح و عدالت است.

انجمن جوانان مسلمان از فعالیت‌های مختلف مانند دعوت به قهوه، مساجد باز، نمایشگاه ها، کمپین های خیابانی و دیگر فعالیت‌های اجتماعی خبر داد و تصریح کرد که ایده پشت آن تلاش برای ایجاد یک جامعه هماهنگ و صلح آمیز از طریق آموزش است.

کد خبر 1759005

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha