«کربلاء طریق الأقصی»، شعار اربعین ۱۴۰۳

ستاد مرکزی اربعین حسینی، «کربلاء طریق الأقصی» را شعار مراسم اربعین حسینی  سال ۱۴۰۳ شمسی(۱۴۴۶ قمری) اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین حمید احمدی، رئیس کمیته فرهنگی ـ آموزشی ستاد مرکزی اربعین امروز سه شنبه( ۲۵ اردیبهشت)، با قرائت بیانیه ای در هشتاد و یکمین جلسه این کمیته گفت: با هدف زنده نگه داشتن مکان قدسی مسجدالاقصی و تکریم و تجلیل از عظمت آن و علمیات شکوهمند طوفان الاقصی، با پیشنهاد و مشورت برادران در عراق و موافقت مسئولان ستادهای اربعین در جمهوری اسلامی ایران و عراق، شعار حرکت بزرگ فرهنگی اربعین در سال ۱۴۴۶ قمری / ۱۴۰۳ شمسی «کربلاء طریق الأقصی» نام گذاری شده است.
وی افزود: این نام گذاری بار دیگر پیوند ناگسستنی مقاومت سرفراز و عزتمندانه و به حق مقاومت فلسطین و غزه پایدار و مظلوم با نهضت الهی سیدالشهداء(ع) را نشان می دهد و فریاد «کل یوم عاشوراء وکل أرض کربلاء» را بر تارک جهان طنین انداز می نماید.
حجت الاسلام والمسلمین احمدی در پایان با اشاره به این که اربعین زمینه ساز تحقق تمدن نوین اسلامی است، گفت:  تمدنی و جهانی شدن مسئله اربعین از موضوعات مورد تأکید مقام معظم رهبری است و ضروری است که راهبردها و سیاست هایی برای عملیاتی کردن این شعار اتخاذ کنیم.
اربعین؛ مقدمه‌ ای برای همگرایی جهان بشریت
مجتبی کریمی، دبیر جدید ستاد مرکزی اربعین نیز ضمن سخنانی در این جلسه گفت: مراسم اربعین حسینی باید مقدمه ای برای همگرایی جهان اسلام و حتی جهان بشریت باشد.
وی با اشاره به این که کربلای معلی محل گردهم آمدن احرار(آزادگان) جهان است، گفت: در مراسم اربعین حسینی، علاوه بر شیعیان، اهل سنت و پیروان ادیان و مذاهب و اقوام دیگر نیز حضور دارند.
کریمی همچنین بر ضرورت اطلاع رسانی و تبلیغ درباره مراسم اربعین تأکید کرد و گفت: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و سایر رسانه ها باید با ایجاد همگرایی در این زمینه، در حوزه آموزش و تبلیغ اربعین حسینی همکاری کنند و باعث رونق بیشتر این مراسم شوند.

وی در پایان با اشاره به این که ۲۶ میلیون نفر سال گذشته از عراق، ایران و حدود ۹۰ کشور جهان در مراسم اربعین حضور داشتند، تبیین معارف اربعینی و ترویج معارف نهضت حسینی را از مأموریت های مهم صدا و سیما عنوان کرد.
حجت الاسلام والمسلمین منصور میراحمدی، معاون امور بین الملل بعثه مقام معظم رهبری نیز در این جلسه گفت: مسئله برائت باید در مراسم اربعین حسینی در سال ۱۴۰۳ مورد توجه قرار گیرد و این موضوع باید در فعالیت های فرهنگی پیاده سازی شود.
حجت الاسلام سیدجعفر موسوی‌زاده، مدیر اداره تبلیغ بین‌الملل مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه‌های علمیه نیز با بیان اینکه در مراسم اربعین سال گذشته ۲۱۰۰ طلبه مسلط به برخی زبان های خارجی  همکاری داشتند، این افراد در ۱۱ استان عراق و در مسیرهای منتهی به کربلا با هدف تبلیغ مستقر شدند .
وی  با اشاره به این که مرکز ارتباطات بین الملل حوزه های علمیه آماده عملیاتی کردن شعار اربعین امسال است، گفت: این مرکز امسال نیز برخی طلبه های مسلط به زبان های خارجی را ساماندهی کرده که قرار است در دو بخش مخاطب عام و نخبگانی به زائران اربعین حسینی آگاهی بخشی کنند.
جواد شیخ اکبری، رئیس امور حج و زیارت و ستاد اربعین سازمان صدا و سیما نیز با تأکید بر این که امسال باید به دنبال برنامه های متفاوتی نسبت به سال گذشته باشیم، گفت: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ۸ قرارگاه مرزی رسانه ای راه اندازی کرده است.
وی افزود: چندین استودیو در نجف اشرف و کربلای معلی برای پوشش مراسم میلیونی اربعین حسینی تدارک دیده شده و قرار است علاوه بر پوشش مراسم، مستندهای کوتاه و جذاب نیز تولید شود.
جواد شیخ اکبری با اشاره به این که معاونت فضای مجازی صدا و سیما برای اطلاع رسانی درباره مراسم اربعین امسال پای کار خواهد بود، بر ضرورت راه اندازی پویش و اتخاذ راهبردها و سیاست های متناسب با شعار اربعین امسال تأکید کرد.
گفتنی است که هشتاد و یکمین جلسه کمیته فرهنگی ـ آموزشی ستاد مرکزی اربعین، امروز(سه شنبه) با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج زیارت، مجتبی کریمی، دبیرجدید ستاد مرکزی اربعین، حجت الاسلام والمسلمین حمید احمدی، رئیس این کمیته و نمایندگان سازمان ها و ارگان های فعال فرهنگی حوزه اربعین در محل ساختمان حج و زیارت برگزار شد.

کد خبر 1763450

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha