قرارگاه مشارکت، تدبیر کانون‌های مساجد مقابل جنگ روانی دشمن

خلیلی با بیان اینکه تعبیر قرارگاه برای فعالیت انتخاباتی بچه‌های مسجد دقیق، بجا و دارای معنای عمیق است، گفت: وقتی آرایش فکری فرهنگی دشمنان دلسرد کردن و قهر آنها با صندوق‌ها است، جز با نگاه جهاد و ایجاد قرارگاه نمی‌توان به جنگ آنها رفت.

«علیرضا خلیلی»- دبیر کمیته ورزش ستاد راهبری مساجد حوزه های علمیه کشور در گفتگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان، درباره تأثیر قرارگاه نهضت مشارکت انتخابات در ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور بر شور انتخاباتی، بیان کرد: مساجد و کانون‌های فرهنگی هنری ‌می‌توانند از باب توجیه افراد در خصوص دستاوردهای انقلاب و نظام و یا شاخصه های یک رئیس جمهور اصلح قوی پای کار باشند.

وی گفت: در این راستا و برای شور انتخاباتی ۴۰ نفر از بچه‌های مسجدی که به مرحله دانشجویی و طلبگی رسیده‌اند برای تبلیغ به نقاط مختلف کشور اعزام شده‌اند.

خلیلی با بیان اینکه بچه‌های مسجد ملاک‌های یک رئیس جمهور مکتبی را که تحت فرامین مقام معظم رهبری ارائه شده، آماده کرده و برای مردم روشنگری می‌کنند، افزود: امیدواریم مردم اصلح ترین فرد را انتخاب و در ۱۵ تیرماه به وی رای دهند.

وی گفت: مسجدی ها به خوبی می‌توانند در زمینه شناخت مردم نسبت به یک فرد اصلح و مشارکت حداکثری گام برداشته و دستاوردهای انقلاب و نظام، دستاوردهای بین المللی، کاریابی، اشتغال و رفاهیات، فردی با تاکید بر امید به آینده معرفی کنند.

دبیر کمیته ورزش مساجد با تاکید بر اینکه همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند فرد اصلح باید به مبانی انقلاب معتقد باشد، کارآمد بوده و اطرافیان اوهم خوب باشند و یک فرد شناخته شده، متدین و انقلابی باشد، اضافه کرد: فعالان کانون های فرهنگی هنری مساجد این ملاک ها را باید برای مردم بازگو می کنند، شاید فردی دو سه ملاک را داشته باشد اما فردی دیگر ۶ ملاک مدنظر رهبری را داشته باشد لذا این فرد اصلح تر است.

خلیلی با اشاره به نقش مساجد در شورآفرینی سیاسی، گفت: سیاست ما عین دیانت ما و بالعکس است، زمانی که شهدا الگوی ما و علما و مراجع که سکاندار این دین هستند، به این موضوع اعتقاد دارند که مسجد سنگر است؛ پس بای ما این سنگرها را پر بکنیم.

وی تصریح کرد: مسجد محل برنامه ریزی عملیاتی است، در زمان جنگ فرمانده گردان و لشکر، تیم اطلاعات و عملیات، تدارک و بازرسی در سنگر مسجد برای عملیات جنگ برنامه ریزی داشتند، لذا باید به مسجد به عنوان یک سنگر نگاه کنیم.

دبیر کمیته ورزش مساجد ادامه داد: اگر بر اساس رهنمودهای امامین انقلاب اعتقاد داشته باشیم که مساجد سنگر هستند، پس همه فعالیت های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی را باید در این سنگر برنامه ریزی کنیم.

خلیلی با بیان اینکه ما در ایران سیاست غرب‌زده را نمی‌خواهیم، گفت: سیاست ما جدای از دین نیست و می خواهیم برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی ما پیرو دین باشد؛ نباید هزاران گناه اقتصادی را انجام داد و گفت دین ربطی به سیاست و اقتصاد ندارد.

وی با بیان اینکه در این خانه خدا «مسجد» باید برای اقتصاد تصمیم گرفت تا بانکداری ما اسلامی و کسب حلال داشته باشیم، گفت: در زمینه سیاسی نیز باید فرد اصلح از سوی مسجدی‌ها معرفی شود، اگر بچه‌های مسجد پای کار انتخابات و سیاست نباشند فردی منتخب می‌شود که تقوا نداشته و یا ملاک های یک فرد انقلابی را ندارد لذا کشور ما هم مثل کشورهای غرب زده می‌شود.

دبیر کمیته ورزش مساجد تصریح کرد: سیاست کشورهای اروپایی را نمی‌توان در کشور اسلامی پیاده‌ کرد چراکه ریا، ربا، بی بند و باری و گناه ترویج می‌شود، برای تشکیل یک حکومت اسلامی باید پایبند به مبانی انقلاب و اسلام باشیم و مردم را آگاه کنیم.

خلیلی تصریح کرد: مسجدی ها قبل از انتخابات باید برای شور سیاسی روشنگری و بصیرت افزایی نقش ایفا کنند و بعد از انتخابات هم باید مطالبه‌گر خوبی باشند.

وی افزود: قرارگاه نهضت مشارکت در ستاد کانون‌های مساجد با هدف مشارکت حداکثری آغاز به کار کرده است که در شور سیاسی بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

دبیر کمیته ورزش مساجد گفت: واژه «قرارگاه» بهترین اسم برای این مهم است چراکه این مرحله انتخابات مرحله جنگ است؛ باید قائل به این باشیم که همه کشورهای جهان درصدد هستند که مردم پای کار انتخابات نباشند تا به اهداف خود برسند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هم اکنون جنگ بین حق و باطل است و در این جنگ باید قرارگاهی تشکیل شود تا رصدها، شناسایی ها و برنامه‌های یک کار عملیاتی توسط بچه‌های انقلابی انجام شود تا جلوی دشمن شکست نخوریم. به گفته وی؛ هدف مهم قرارگاه نهضت مشارکت ستاد کانون‌های مساجد، مشارکت حداکثری و انتخاب فرد اصلح است که امیداوریم مردم به فرد لایق جمهوری اسلامی و دارای ملاک‌های حداکثری رای دهند.

کد خبر 1771066

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha