به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان آذربایجان غربی، حسین مهدیزاده، شهردار ارومیه، در آیین آغاز به کار جشنواره انگور، گفت: یکی از اهداف برگزاری جشنواره انگور ایجاد شور و نشاط اجتماعی است.
وی افزود: در سال گذشته توانستیم یک میلیون و ۶۴ هزار مترمکعب آسفالت در سطح شهر ارومیه اجرا کنیم، امسال نیز با هدفگذاری دقیق، تلاش داریم تا یک میلیون مترمکعب آسفالت در سطح شهر ارومیه اجرا کنیم.
این مسئول در ادامه به پروژههای شاخص شهرداری اشاره کرد و افزود: یکی از پروژههای مهم و فاخر که هماکنون در حال تجهیز کارگاه و شروع مراحل اجرایی و پروژه بام ارومیه است این پروژه بهعنوان یکی از نمادهای توسعه عمرانی و گردشگری شهر، تحولی بزرگ در زیرساختهای تفریحی و فرهنگی ارومیه ایجاد خواهد کرد.
وی با تأکید بر اهمیت مشارکت شهروندان در بهبود زیرساختهای شهری افزود: شهرداری ارومیه برای دستیابی به اهداف بلندمدت خود، نیازمند حمایت و همکاری شهروندان است.
مهدیزاده بیان کرد: مشارکت فعال مردم در اجرای طرحهای عمرانی، فرهنگی و محیطزیستی، تضمینکننده موفقیت این پروژهها خواهد بود.
وی با اشاره به اجرای پروژههای عمرانی متعدد در شهر از اجرای پروژه جدید در ارومیه خبرداد و افزود: پروژه دسترسی به« بام ارومیه» در ضلع جنوبی شهر در دامنه پارک جنگلی طراحی شده است که عملیات اجرایی آن با اعتبار ۱۸۰ میلیارد تومان آغاز و در یکسال آینده تقدیم شهروندان میشود.
مهدیزاده با بیان اینکه پیوستهای فرهنگی، فرهنگ شهرنشینی مورد توجه شهروندان قرار گیرد، اظهار کرد: همچنین توجه به محیط زیست از شاخصهای توسعه محسوب میشود که تفکیک از مبدا نیز در این راستا اجرا میشود و لازم است شهروندان به این امر توجه کنند که نشان از تعهد شهرداری به حفظ محیط زیست و بهبود وضعیت مدیریت پسماند دارد.
حجت الاسلام محمد خلیل پور، رئیس شورای اسلامی شهر ارومیه نیز در این جشنواره ضمن تبریک هفته وحدت و هفته دفاع مقدس که در آستانه آن قرار داریم، افزود: رشادتها، یاد و خاطره شهدا و رزمندگان غیور کشور خصوصا شهدای استان باید زنده نگه داشته باشند.
وی با بیان اینکه تمام تلاش مدیریت شهری رفع مشکلات مردم است، اظهار کرد: مدیریت شهری برای موفقیت در عمران و آبادانی شهر، نیازمند حمایت و همکاری شهروندان است.
حجت الاسلام خلیل پور هدف از برگزاری جشنواره انگور را ایجاد محیطی مفرح برای شهروندان و احیای سنتهای قدیمی اعلام کرد و گفت: برگزاری چنین جشنوارههایی فرصتی برای آشنا کردن نسل جوان با نحوه پخت دوشاب(شیره انگور)، نحوه خشک کردن کشمش به شکل سنتی و سایر سنتهای آبا و اجدادمان است.
نظر شما