۱۵ مهر آخرین مهلت ارسال اثر به جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی

مهلت ارسال آثار به هفدهمین جشنواره بین‌المللی «پژوهش فرهنگی» تا ۱۵ مهر ۱۴۰۳ است.

به گزارش خبرگزاری شبستان؛ معاونت پژوهشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات کنونی) از سال ۱۳۷۵، اجرای طرح «انتخاب برترین پژوهش‌های فرهنگی کشور» را در زمرة فعالیت‌های فرهنگی خود قرار داد و از سال ۱۳۸۰ پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با حمایت جدی از پژوهشگران برای تقویت «فرهنگ پژوهش» و تشویق آنها به انجام پژوهش‌های روشمند و بومی به‌منظور تولید داده‌های برخاسته از نیازهای فرهنگی جامعه به مثابه ابزاری برای برنامه‌ریزان و سیاست‌گذاران فرهنگی، و ارزیابی توانایی‌های پژوهشی کشور در حوزه فرهنگ، این روند را ادامه داد.

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با برگزاری مستمر جشنواره پژوهش فرهنگی در جریان‌سازی پژوهش فرهنگی نقشی مهم ایفا کرده است. تشخص ویژة جشنواره «پژوهش فرهنگی» به دیگر جشنواره‌ها مانند جشنواره فارابی که شمول و عمومیتی در حوزه‌های مختلف علوم انسانی دارد، معطوف‌بودن آن به پژوهش‌های فرهنگی است که اجرای آن با این ویژگی، معنادار می‌شود. تنها جشنواره‌ای که به‌طور اختصاصی موضوع «پژوهش» در حوزة فرهنگ و هنر ایران و نه لزوماً آثار فرهنگی و هنری را بررسی و ارزیابی می‌کند «جشنواره پژوهش فرهنگی» است. علاوه‌بر این، این جشنواره، تنها جشنواره‌ای است که ارزیابی آثار پژوهشگران خارجی در حوزه «فرهنگ و هنر ایران» را در اهداف خود داشته است. در خارج از کشور، بیش از ده‌ها مرکز تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه ایران‌شناسی، فعالیت می‌کند. جشنواره پژوهش فرهنگی می‌تواند زمینه‌ای باشد برای شناسایی و رصد این تحقیقات. حتی در حوزه «دیپلماسی فرهنگی» نیز که به‌مثابه یکی از برنامه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گسترش ارتباطات و مبادلات جهانی فرهنگ و هنر تعریف شده است. برگزاری چنین جشنواره‌ای، می‌تواند به‌مثابة ابزاری در توسعه مناسبات و دیپلماسی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران استفاده شود.

۱۵ مهر آخرین مهلت ارسال اثر به جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی

مهلت ارسال آثار به هفدهمین جشنواره بین‌المللی «پژوهش فرهنگی» تا ۱۵ مهر ۱۴۰۳ خواهد بود.

برای قالب دریافت آثار طرح پژوهشی، پایان‌نامه کارشناسی ارشد، رساله دکتری، کتاب (برگرفته از طرح پژوهشی)، مقاله علمی پژوهشی، گزارش سیاستی آثار آسیب‌شناسانه، کاربردی و شامل ارائه راهکار در اولویت هستند.

محورهای فراخوان شامل فرهنگ، رسانه و ارتباطات، فناوری‌های جدید و آینده‌پژوهی فرهنگی، هنر و پژوهش‌های دینی و اسلامی است.
نحوه ارسال آثار به صورت ثبت اثر در تارنمای جشنواره به نشانی https://ifcr.ir و بارگذاری فایل آن است.(در صورت در دسترس‌نبودن فایل اثر، دو نسخه از اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شود.)
نشانی سایت جشنواره: https://ifcr.ir

تلفن دبیرخانه جشنواره: ۸۸۹۱۹۱۷۶

رایانامه: ertebatat۱۷@ricac.ac.ir

کد خبر 1784342

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha