به گزارش خبرگزاری شبستان، رفیع افتخار در حاشیه حضور در آیین «شب همدلی با نویسندگان کودک و نوجوان» در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این زمینه افزود: امروز چه نویسندگان ما و چه ناشران ما در حال انجام فعالیتهای تبلیغی هستند. نویسنده کارش را چاپ میکند و دستمزدش را هم میگیرد و میرود پی کار خودش. ناشر هم گویی فقط دغدغه فروش کتاب خود را دارد. در این میان دغدغه کار فرهنگی گویی نداریم.
نویسنده رمان نوجوان «بنفشهها هم میخندند» با تأکید بر تفاوت «خواندن» و «روخوانی کتاب» ادامه داد: بخشی از آنچه بهعنوان مطالعه حساب میکنیم هم بیشتر از جنس روخوانی است. باید بهدنبال ایجاد فضاهایی در دنیای واقعی و نه مجازی باشیم تا مخاطبان بهصورت رودررو بتوانند کتابها را مطالعه کنند. برای مخاطبان امروز نباید به دنبال نگارش و انتشار کتابهای پیچیده با متون سخت باشیم. دیدگاه شخصیام در این زمینه بهکل متفاوت است و به همین دلیل هم در این سالها بهصورت انفرادی فعالیت کردهام.
این نویسنده در ادامه گفت: تا به امروز دو رمان بنده را کانون پرورش فکری منتشر کرده است. یکی از آنها «تپش» نام دارد و دیگری «بنفشهها هم میخندند». رمان دوم فضایی بسیار عاطفی داشت که بسیار هم از آن استقبال شد. رمان «تپش» هم عنوان کتاب سال را از آن خود کرد و جوایزی را هم به دست آورد. در چاپ جدید هم مطلع شدهام که طراحی جلد تازهای را برای آن در نظر گرفتهاند. کتابهایی که مورد علاقه مخاطبان کودک و نوجوان بودهاند را باید همچنان منتشر کنیم تا در دسترس مخاطبان باشد.
افتخار درباره بهبود ارتباط میان کانون پرورش فکری و نویسندگان کودک و نوجوان تأکید کرد: پیشنهاد شخصی من به کانون پرورش فکری این است که برای من نوعی فضاهایی ایجاد شود تا بتوانم خلأهای فعالیتم را پر کنم. باید بسترهایی برای انتقال تجربههای نویسندگان و فعالان ادبیات کودک و نوجوان در حوزههای مختلف ایجاد کنیم.
شامگاه روز پنجم آذر۱۴۰۳ شماری از نویسندگان، شاعران، پژوهشگران، نمایشنامهنویسان و پژوهشگران حوزه ادبیات در نشستی با عنوان «شب همدلی اهالی ادبیات کودک و نوجوان» در مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گردهم آمدند.
نظر شما