حمایت اوقاف از بانوان سرپرست خانوار در طرح «شمیم خدمت»

حجت الاسلام عادل با اشاره به اجرای طرح «شمیم خدمت» در ۲۰۰ امامزاده و بقعه شاخص کشور گفت: با اجرای این طرح از ظرفیت امامزادگان برای عرضه و فروش محصولات بانوان سرپرست خانوار استفاده می‌گردد.

حجت الاسلام «غلامرضا عادل» در گفتگو با خبرنگار گروه دین و اندیشه خبرگزاری شبستان از اجرای طرح «شمیم خدمت» در جوار ۲۰۰ بقعه و امامزاده شاخص کشور خبر داد و گفت: در قالب این طرح به منظور ارایه آموزش در رشته های خیاطی، فرشبافی، صنایع دستی، پرورش گیاهان دارویی، گوهرتراشی و دیگر رشته ها برای بانوان بویژه زنان بی سرپرست و بد سرپرست خانوار با همکاری سازمان فنی و حرفه ای کارگاههایی در جوار امامزادگان و بقاع متبرکه برگزار می شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور بیان کرد: پس از ارائه آموزش‌ های لازم، امکاناتی همچون چرخ خیاطی در اختیار بانوان سرپرست خانوار قرار می گیرد، تا آنها بتوانند صاحب شغل شوند و از این طریق بتوانند درآمد کسب کنند. با اجرای این طرح، سه گام مهم و اساسی برداشته می شود، در گام نخست آموزش و توانمندسازی، گام دوم کمک به ایجاد و زمینه اشتغال و گام سوم بازاریابی و فروش محصولات تولیدی است.

وی با اشاره به اینکه بقاع متبرکه از دیرباز ملجاء بی پناهان بوده است، تصریح کرد: در این طرح تلاش می شود، به خانواده های کم برخوردار توجه ویژه ای صورت گیرد و در مسیر کاریابی و اشتغال آنان قدمی برداشته شود. همچنین امامزاده و بقعه متبرکه با پیگیری از صندوق‌های قرض‌الحسنه، وامی را به آنها اهداء می‌کند، پس از آن بانوان سرپرست خانوار می‌توانند در منزل خود و یا در جوار بقعه و امامزاده مشغول به فعالیت و درآمدزایی شوند.

 وی ادامه داد: هر کدام از بقاع مجری طرح هم با راه انداختن بازارچه می توانند زمینه فروش محصولات تولیدی را برای بهره مندان طرح فراهم کنند و از ظرفیت اجرای مراسمات مذهبی برای عرضه و فروش محصولات تولیدی شمیم خدمت استفاده شود. در تعدادی دیگری از امامزادگان و بقعه های غیرشاخص هم مقدمات اجرای این طرح به تازگی فراهم گردیده است.  

 استمرار اجرای طرح قرار دوازدهم

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور همچنین از استمرار طرح «قرار دوازدهم» خبر داد و گفت: در قالب این طرح که از آغاز دوران کرونا تاکنون در حال اجرا است، بسته‌ های معیشتی میان اقشار کم برخوردار توزیع می‌ شود.

 به گفته حجت الاسلام عادل در کنار بسته های معیشتی هر ماه به فراخور مناسبت ها یک خدمت اجتماعی هم به عنوان کار ویژه تعریف شده است، به عنوان مثال در یک ماه برای کودکان جامانده از تحصیل لوازم التحریر تهیه می شود و در ماه دیگر به دلیل فصل سرما تهیه پوشاک و وسایل گرمایشی مورد توجه قرار می گیرد و در یک ماه هم آزادی مادران زندانی جرایم غیرعمد، تهیه شیرخشک برای نوزادان در دستور کار قرار می گیرد.

 معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور خاطر نشان کرد: در کنار توزیع بسته های معیشتی، هر ماه یک خدمت به عنوان کار ویژه نیز طراحی شده است به عنوان مثال بحث توزیع کتاب نیز مورد توجه قرار می گیرد.

کد خبر 1796128

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha