خبرگزاری شبستان- لرستان، در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص تهاجم فرهنگی و طبق مصوبه ۳۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی، کانون های فرهنگی هنری مساجد در ۱۸ اسفندماه ۱۳۷۱ تشکیل شد.
مساجد، مقدسترین مکان و مهمترین ابزار تأثیرگذاری در جامعه و ظرفیتی برای ارتقای برنامههای فرهنگی و هنری هستند.
از ظرفیت مسجد می توان در تقویت آموزههای دینی و اعتقادی و کاهش آسیبها و ناهنجاریهای فردی و اجتماعی بهرهمند شد.
کانونهای فرهنگی هنری مساجد، از ارکان اصلی ترویج فرهنگ ناب اسلامی و توحیدی، در کنار مساجد فعالیت داشته و در قالب برنامههای فرهنگی و هنری، در جذب جوانان و نوجوانان به مساجد، ارتقای فرهنگ دینی در جامعه و مقابله با آسیبهای اجتماعی نقشآفرین هستند.
۱۸اسفندماه، سالروز تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد، فرصتی مناسب برای تاکید مجدد بر جایگاه مساجد به عنوان زادگاه اصلی و اصیل انقلاب اسلامی و نقش این مراکز مقدس در گسترش فرهنگ والای اسلام ناب و هنر ماندگار اسلامی است.
تقویت کانونهای فرهنگی هنری مساجد بستر تقویت فعالیتهای مسجد محور است.
کانونهای فرهنگی هنری مساجد، گسترده ترین شبکه مردمی در کشور هستند و در مناط شهری و روستایی فعالیت دارند.
در استان لرستان تعداد ۱۲۱ کانون فرهنگی هنری تربیت محور، ۸۱ پایگاه قرآنی و ۱۰۱ گروه هنری کانونهای فرهنگی هنری مساجد فعالیت دارند.
لزوم ترویج ارزشهای اسلامی، اخلاقی و انقلابی توسط کانونهای فرهنگی و هنری مساجد
حجت الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرمآباد، ضمن گرامیداست سالروز تاسیس کانونهای فرهنگی هنری مساجد، بر لزوم ترویج ارزشهای اسلامی، اخلاقی و انقلابی توسط کانون های فرهنگی و هنری تاکید کرد.
نمایندهولی فقیه در لرستان افزود: در هر محلهای مسجد، محور است و کانونهای فرهنگی و هنری وظیفه دارند که ارزشهای اسلامی، اخلاقی و انقلابی را با شیوههای هنری ترویج و گسترش بدهند.
وی بر لزوم توجه به ظرفیت جوانان فعال تاکید کرد و گفت: با طیف وسیعی از نوجوانان و جوانانی که در این کانونها حضور دارند هر هفته ارتباط دارم و میبینم چه جوانانی که استان و کشور دین و آیینشان را دوست دارند و ظرفیت های توانمندی در وجود این هاست که ان شاءالله آینده استان و کشور با این جوانان تضمین است.
حجت الاسلام شاهرخی اظهارکرد: بررسی و رفع مشکلات کانون های فرهنگی و هنری در استان مورد توجه تاکید است.
احیای مساجد رویکرد مهم کانون مساجد است
محمدچگنینژاد، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرمآباد، اظهارداشت: تشکیل کانونهای فرهنگی هنری در مساجد به عنوان یک رویداد فرهنگی، از دستاوردهای انقلاب است.
وی با بیان اینکه کانونهای فرهنگی هنری مساجد، نقش محوری در توسعه فعالیتهای فرهنگی مسجد محور و مقابله با توطئه های فرهنگی دشمنان دارند، افزود: مقابله با هجمه های فرهنگی دشمنان، آگاهیبخشی و بصیرتافزایی، جذب جوانان و نوجوانان به مساجد، شناسایی و پرورش استعدادها و احیای مساجد از رویکردهای مهم کانونهای فرهنگی هنری مساجد است.
چگنینژاد با بیاناینکه کانونهای فرهنگی هنری مساجد مامن جوانان مومن انقلابی است، گفت: فعالیت کانونهای فرهنگی هنری مساجد در راستای آگاهیبخشی و بصیرتبخشی برای نسل نوجوان و جوان اجرایی میشود.
نظر شما