«حبیب الله آسوده»، معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد با حضور در غرفه خبرگزاری شبستان در سی و دومین نمایشگاه بینالمللی قرآن به همکاری این کمیته با مساجد اشاره و بیان کرد: مسجد در نظام اسلامی، محور فعالیتهای اجتماعی است، در واقع سبک زندگی مسلمانان از مسجد نشات می گیرد.
آسوده گفت: ۴۸ درصد از مراکز نیکوکاری کمیته امداد، مسجد محور، امام محور و معلم محور است، در واقع کمیته امداد بیشترین کارکرد را در حوزه های خیریه دارد.
وی تصریح کرد: هرساله کمیته امداد پویش «اطعام مهدوی» را در راستای ترویج خیر و احسان، جذب کمکهای مردمی و کمک مؤمنانه در ماه مبارک رمضان برگزار میکند و به دنبال مردمیشدن این پویش از طریق مراکز نیکوکاری و گروههای جهادی است تا نیازمندان بهویژه مناطق محروم و حاشیهای را شناسایی و به آنها کمک کند.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد در ادامه تصریح کرد: پیش بینی ما این است که در ماه رمضان امسال با اجرای پویش اطعام مهدوی نسبت به سال قبل به میزان ۲۵ درصد بیشتر، غذای گرم میان نیازمندان توزیع شود. در همین راستا، ۸۵۰۰ آشپزخانه با محوریت مراکز نیکوکاری و پایگاههای بسیج و مساجد و هیئات مذهبی در طرح اطعام مهدوی فعال هستند.
آسوده با بیان اینکه توانمند سازی زنان یکی از کارکردهای کمیته امداد است، تأکید کرد: توانمندسازیِ اقتصادی زنان با رویکرد مهارت آموزی و همچنین تربیت اعتقادی فرزندان از جمله مهمترین کارهای ما در کمیته امداد است.
وی گفت: بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد هستند. تمام هم و غم ما این است که با کمک خودِ زنان، موضوع توانمند سازی اقتصادی آنان را انجام دهیم.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد افزود: هدف کمیته امداد این است که تا جای ممکن، کارکردهای اجتماعی مسجد را در کنار فعالیتهای عبادی به کمک حمایت از محرومان بیاورد.
نظر شما