عباس لطیفی، معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی استان مرکزی، در گفتگو با خبرنگار شبستان در اراک، با بیان این مطلب، گفت: با توجه به اولویت توانمند سازی ناشنوایان اقدامات در راستای اشتغال زایی این قشر از جامعه در دستور کار قرار دارد.
وی با بیان اینکه باید فرهنگ ارتباطی، حقوق مادی و معنوی ناشنوایان در جامعه ارتقا پیدا کند، افزود: پرداختن به مسائل و مشکلات ناشنوایان نباید محدود به یک هفته و روزها باشد.
معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی استان مرکزی "جبارباغچه بان" را فردی متعهد دانست و گفت: این فرد در راستای تعلیم و تربیت ناشنوایان بسیار تلاش کرد و در ایجاد شیوه جدید تدریس و آموزش از طریق دستان پیشگام بود.
لطیفی در بخش دیگری از سخنانش از حضور 2 هزار و 500 ناشنوا در استان مرکزی خبر داد و افزود: معلولیت شنوایی یک معلولیت پنهان است و ماموریت مسئولین در قبال آنان با سایر معلولان متفاوت است.
وی اظهار کرد: شیوه رفتار اعضای خانواده و جامعه با ناشنوا در رشد عاطفی، سازگاری اجتماعی، آمادگی آموزش مهارت های زبانی و تحصیلی نقش بسزایی را ایفا می کند.
معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی استان مرکزی وظیفه اصلی در تربیت ناشنوایان را خانواده عنوان کرد و گفت: خانواده این افراد باید وضعیت کودکان را بپذیرند.
لطیفی اظهار کرد: در حال حاضر در جامعه معلولین حضور افراد کم شنوا و ناشنوا بسیار کمرنگ است و یکی از دلایل اصلی آن عدم آگاهی عموم مردم در نحوه ارتباط با این عزیزان است.
معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی استان مرکزی در پایان تصریح کرد: در استان نزدیک به دو هزار و 500 ناشنوا تحت پوشش خدمات این اداره کل همچون دفترچه بیمه، بیمه تکمیلی، تسهیل جهت خرید سمعک و کاشت حلزون، خرید باتری و غیره قرار دارند.
پایان پیام/
نظر شما