ایجاد امنیت و عدالت، مهم ترین وظیفه دولت است

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه تمدن و ثروت علم از جانب اسلام به اروپا وارد شده است، گفت: ایجاد امنیت و عدالت، مهم ترین وظیفه دولت است.

به گزارش خبر گزاری شبستان از مشهد، حسن رحیم پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، ظهر امروز(26مهر) در سومین دوره کارگاه آموزشی مسئولان سازمانها و فرماندهان حوزه بسیج کارگری سراسر کشور در مشهد با بیان اینکه بنا برمبنای مفاهیم اسلامی اقتصاد باید برپایه ظرفیت معطوف بر خلیفه الله( انسان) باشد، اظهار داشت: براساس نگاه اسلام در حوزه های مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی حقوق یک طرفه وجود ندارد و همه جا باید حقوق طرفین رعایت شود.

 

 وی افزود: الگوهای غرب که با چپ و راست بودند که مدتی الگوهای چپ سوسیالیستی این نظر را به عنوان الگوی علمی صاحب بودند اما حالا این الگوها برخلاف عقیده خودشان که می گفتند همه غیر از ما به زباله دان تاریخ می روند و آینده از آن ماست خود به زباله دان تاریخ رفتند چرا که اینان پیش بینی می کردند در قرن 20 هیچ جنبشی در دنیا وجود نخواهد داشت و وضعیت کنونی جهان عکس این پیش بینی است چرا که جنبش های بنیاد گرایی اسلامی این دوران در تاریخ بی سابقه است.

 

 عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: به دنبا آن الگوهای سرمایه داری راست پیدا شد که آنها می گویند الگوهای پیشرفت و توسعه در تمدن اسلامی معاصر همان الگوهای لیبرال سرمایه داری همراه با مقداری نمادهای مذهبی مثل صدای اذان و اندکی حجاب و ظواهر دین است که این نظر در رابطه با الگوهای تعلیم و تربیت، اقتصادی، سیاسی و غیره نیز همین طور است.

 

 این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه تعریف مذهب و اسلامی بودن از نظر الگو های غربی صرفا جنبه نمادین دارد که حرام قطعی شرعی انجام نشود و واجبات فقهی هم در حریم شخصی رعایت شود، تصریح کرد: در تفکر اسلامی واقع بینی و رعایت حقوق انسان ها در حوزه های مختلف اساس کار است.

 

 وی گفت: پیشرفت اقتصادی در غرب یک دورغ محض است چرا که اگر پیشرفت اقتصادی در جامعه باشد باعث کاهش تعداد مردم فقیر می شود اما در حال حاضر پیشرفت غرب در حالی جلو می رود که در داخل مردم فقیر نه تنها کاهش نیافته است بلکه روز به روز افزایش می یابد.

 

 رحیم پور ازغدی با اشاره به اینکه از نگاه اسلام موتور اصلی تغییر تاریخ انسان است، اظهار داشت: غربی ها تفکر اسلامی را خیالی می دانند اما آیات قرآن و روایات اهل بیت(ع) مهمترین ابزار نظام سازی و تمدن سازی است چرا که انقلاب صنعتی و نساجی کشور های اروپایی از الگو های اسلامی نشات گرفته است.

 

وی با اشاره به اینکه تفکر سرمایه گذاری نسبت به دولت در حوزه اقتصادی برقرای امنیت برای سرمایه داران است، گفت: از دیگاه اسلام ایجاد امنیت در جامعه لازم است ولی کافی نیست چرا که رعایت عدالت در عرصه اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و دیگر حوزه ها نیز وظیفه دولت است.

 

 این استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: در اقتصاد اسلامی، برخی از انسان‌ها نباید قربانی برخی دیگر شوند و رشد اقتصادی در جامعه نباید به قیمت جنگیدن با انسان‌ها و غارت منابع آن‌ها صورت بگیرد چون بر اساس احکام اسلامی پول بدون کار حرام است.

 

 وی گفت: در حال حاضر از هر شش نفر شهروند آمریکایی یک نفر در فقر مطلق بسر می برد این در حالی است که سران آمریکایی ادعا می کردند که مذهب در حوزه اقتصاد کار آرایی ندارد و امروز وعده های دروغین گذشته هایشان آشکار می شود.

 

 عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به روایاتی از علی(ع) که هر آنچه را برای خود دوست داری برای دیگران نیز دوست بدار و هر آنچه را دوست نداری بردیگران روا مکن، افزود: وقتی انسان بپذیریت که فقط خداوند متعال مالک مال حقیقی انسان و نفوس و همه اشیاء است و مالک حقیقی همه یکی است و هرچه در دست مردم است دیگر در جامعه به هیچ کسی ظلم نمی شود و جایگاه کارگر و کارفرما و حقوق آنان به درستی رعایت می شود.

 

  پایان پیام/

 

کد خبر 184714

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha