کمال گرایی، یکی از بزرگترین مشکلات در مسائل پیش از ازدواج است

کارشناس ارشد روانشناسی عمومی، کمال گرایی را یکی از بزرگترین مشکلات در مسائل پیش از ازدواج عنوان کرد و اظهار داشت: این مسئله یک تهدید برای ازدواج به حساب می آید.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، پوریا یزدی‌زاده، کارشناس ارشد روان‌شناسی عمومی و استاد دانشگاه، در جشنواره پیوند آسمانی و تجلیل از فعالان و خادمین حوزه ازدواج، شناخت و آشنایی را از مسائل مهم پیش از ازدواج دانست و گفت: یکی از بزرگترین مشکلات در مسائل پیش از ازدواج که یک تهدید محسوب می شود، کمال گرایی است.

 

وی با بیان اینکه در فرایند آشنایی پیش از ازدواج یک سری اشتباهات وجود دارد، تصریح کرد: نپرسیدن سؤالات کافی از یکدیگر به خاطر ترس از خراب شدن جنبه های عاشقانه ازدواج و گاهی از دست رفتن ارتباط و یا اینکه نمی دانیم که چه سؤالاتی باید از طرف مقابل پرسید یکی از آنهاست.

 

وی با بیان اینکه آموزش های پیش از ازدواج و پس از ازدواج و مشاوره برای همه زوجین امری ضروری است، افزود: اشتباه رایج دیگر این است که نشانه‌ های هشدار دهنده را جدی نمی گیریم، فردی که در مورد گذشته خود اصلاً صحبت نکند، فرد مطیع خانواده، افراد مقروض، افرادی که بسیار سریع خشمگین می‌شوند و زود تصمیم می‌گیرند از جمله این موارد است.

 

یزدی زاده، با تأکید بر اینکه از کسانی که تخصصی در مشاوره ندارند هیچ گاه مشاوره نگیرید چرا که باعث غلط رفتن راه می شود، اضافه کرد: توصیه روانشناسان این است که قبل از اینکه رابطه مستحکم شود طرفین به مشاوره مراجعه کنند تا بتوانند از این طریق شباهت ها و میزان علاقه خود را نسبت به دیگری بفهمند.

 

وی با اشاره به اینکه به هر میزان که علاقه و شباهت بیشتر باشد ضمانت ازدواج و خوشبختی نیز بیشتر می‌شود، تأکید کرد: افراد باید 6 ماه به صورت دوست خانوادگی و میهمان در ارتباط باشند تا به طور کامل بتوانند همدیگر را بشناسند و نباید هیچ گاه در این دوران تسلیم نیاز جنسی شد.

 

وی تسلیم ذائقه زرق و برق مادی و قدرت اجتماعی فرد شدن، شهرت و زیبایی، تعهد را مقدم بر تفاهم دانستن، نادیده گرفتن تردیدها، تفاهم را مقدم بر علاقه دانستن، از دیگر اشتباهات رایج پیش از ازدواج دانست و عنوان کرد: برخی از زوجین پیش از آنکه تفاهم به وجود آید به یکدیگر قول می‌دهند.

 

این استاد دانشگاه، علاقه، تفاهم، تعهد را شکل صحیح ازدواج خواند و با بیان اینکه یکی از علل پیشی گرفتن تفاهم بر علاقه خیلی عقلانی تصمیم‌گرفتن در ازدواج است، خاطر نشان کرد: این تفکر که بعد از ازدواج علاقه به وجود می‌آید اشتباه است و ازدواج های فامیلی از این دسته اند.

 

وی تصور تغییر دادن فرد پس از ازدواج در زمینه های گوناگون و اینکه می گویند بعد از ازدواج مشکلات کم می شود از دیگر اشتباهات در این زمنیه است و یاد آور شد: لازم است زوجین در زمینه مسائل عقیدتی، فرهنگی، مذهبی، اجتماعی، تحصیلات، تعداد فرزندان، ارتباط با خانواده های درجه یک و دو و دوستان و... از جمله مواردی است که باید قبل از ازدواج به آنها توجه کرد.

 

لازم به ذکر است، در این مراسم از مسئولان، تشکل های مردم نهاد و زوجین موفق در امر ازدواج تجلیل شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 186533

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha