گام های روبه جلوی آموزش و پرورش کمتر از حد انتظارات

حاجی بابایی با اشاره به گام های رو به جلوی این وزارتخانه گفت: این پیشرفت ها در برابر قدم هایی که باید برداشته می شد، چیزی نیست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حمید رضا حاجی بابایی، وزیر آموزش و پرورش امروز (21 آذر) در نشست دوره ای ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در قم تصریح کرد: وظایف خطیری بر عهده 2 نهاد حوزه های علمیه و آموزش و پرورش، این دو نهاد مهم کشوری و مکتبی گذاشته شده است.


وی ادامه داد: آموزش و پرورش و حوزه های علمیه در جامعه تاثیرگذاری بالایی دارند و بر همین اساس فعالیت های مشترک و اساسی را آغاز کرده اند.


وزیر آموزش و پرورش افزود: بعد از به قانون تبدیل شدن سند بنیادین تحول آموزش و پرورش تلاش های جدی در جهت اجرای آن صورت گرفته، البته مبانی ما در مقاطع مختلف تحصیلی باید بررسی شده و اگر نیاز به اصلاح و جابه جایی در مواردی هست، باید انجام شود.


وی با تاکید بر روند سریع این تغییرات در آموزش و پرورش اضافه کرد: این سازمان سمت و سویش را به سمت انقلابی و اسلامی تغییر داده و در این مسیر قدم برمی دارد چرا که ما به همین علت انقلاب کردیم.


حاجی بابایی در ادامه با اشاره به جلسه روز گذشته در دانشگاه فرهنگیان خاطرنشان کرد: این جلسه کار عظیمی در کشور است که برای نخستین بار صورت گرفته، ما برنامه داریم تا طبق برنامه ریزی ها معلمانی تربیت کنیم که هماهنگ با مباحث مطرح شده در سند بنیادین تحول آموزش و پرورش باشند.


پذیرش 25 هزار دانشجو با هدف تربیت معلمانی مطابق با اهداف سند بنیادین تحول

وی ادامه داد: امسال 25 هزار دانشجو در همین راستا جذب شده که در 24 پردیس دانشگاهی تحصیلات خود را تکمیل می کنند.


حاجی بابایی با اشاره به همکاری های خوب این آموزش و پرورش و حوزه های علمیه اظهار داشت: تعدادی از واحدهای درسی با نظارت حوزه در حال گردآوری است چرا که این مسئله مورد تاکید در سند تحول نیز می باشد که باید با همکاری دانشگاه های مطرح و مهم و حوزه به سمت تخصصی تر شدن معلمان گام برداریم.


وزیر آموزش و پرورش گفت: خوشبختانه این روزها سمت و سوی کار آموزش و پرورش به سمت کارهای قرآنی در جریان است و همکاری های گوناگونی بین حوزه و این سازمان شکل گرفته است.


پیشرفت های آموزش و پرورش در مقابل آن چیزی که باید تا کنون اتفاق می افتاد، چیزی نیست

وی تصریح کرد: ما حس می کنیم که در آموزش و پرورش قدم های خوبی برداشته شده ولی این پیشرفت ها در برابر قدم هایی که باید برداشته می شد، چیزی نیست چرا که میدان گسترده ای پیش رویمان است.
 

حاجی بابایی گفت: در سفرها و بازدیدها از کشورهای خارجی متوجه شدیم که تمام کشورها برنامه ریزی های خود در مسائل مختلف را از آموزش و پرورش پایه ریزی می کنند، مخصوصا در دوره ابتدایی.


رقابت کشورها برای ایجاد مدرسه با هدف ترویج افکار خود در دیگر کشورها

وی ادامه داد: ما در این خصوص حتی شاهد رقابت کشورها برای ایجاد مدارس خود در دیگر کشورها هستیم چرا که آنها به دنبال پیاده کردن برنامه های خود در دیگر کشورها هستند.


وی با اشاره به جمله ای از امام راحل در این خصوص گفت: بنیانگذار انقلاب تصریح داشتند: "به ابتدایی برسید، دانشگاه دیر است"، این تاکید بیانگر جایگاه مقطع ابتدایی در تعیین مسیرها و تفکرات است.


وزیر آموزش و پرورش افزود: بر همین اساس به این نتیجه رسیدیم که اهداف مورد نظر در  پنج سال دوره تحصیلات ابتدایی امکان پذیر نیست و باید زمان این مقطع را به شش سال افزایش دهیم.


تغییر متون کتاب های 2 پایه تحصیلی در هر سال مطابق با سند بنیادین

وی در ادامه با اشاره به تدوین کتب جدید در مقاطع مختلف تحصیلی تصریح کرد: هر سال کتاب های 2 پایه تحصیلی مطابق با سند تحول بنیادین بر اساس مسائلی که از شاخص های نظام، انقلاب و مکتبمان می باشد، تغییر می یابد.


پایان پیام/ 
 

کد خبر 204185

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha