به گزارش خبرنگار شبستان محمد سریر آهنگساز و مدیر عامل پیشین خانه موسیقی در سومین روز از مجموعه نشست های تخصصی موسیقی و رسانه، گفت: یکی از مهم ترین کارهایی که باید در مورد موسیقی صورت گیرد، شناخت جنبه ها و گونه های مختلف فرهنگ ایرانی است تا از این طریق بتوان با یک هدف گذاری علمی و دقیق برای سلایق و سنین مختلف، در جهت ارتقای سلیقه عمومی گام برداریم.
سریر افزود: باید جغرافیایی صحیح موسیقی کشورمان را بشناسیم چراکه همین عدم تصور جغرافیای گونه گون فرهنگی در طول دورهای مختلف، مشکلات بسیاری را به بار آورده است.
وی تصریح کرد: نقش مدیریت ها به عوامل مختلفی بستگی دارد که یکی از مهم ترین آن ها روند جهانی شدن است. دنیا خوب یا بد دارد به سمتی حرکت می کند واین یک امر طبیعی است؛ پس نقش مدیریت صحیح در این است که ما خود را مشغول و معطوف به مسایل جنبی نکنیم تا بتوانیم هسته های اصلی و تعیین کننده فرهنگی خود را حفظ و اعتلا بخشیم.
این آهنگساز در ادامه افزود: اگر ما نتوانیم در موضوعات جهانی با تحولات همگام باشیم، بی شک با مشکل روبرو خواهیم شد زیرا عکس العمل دیرهنگام، رسیدن به نقطه هدف گذاری شده را دشوار می کند.
وی خاطر نشان کرد: به عنوان مثال می توان به موسیقی برای کودکان اشاره کرد. موسیقی در زندگی کودکان امروز جاری است اما ما در این حوزه کاری نکرده ایم، و این در حالی است که نطفه های اصلی فرهنگی در کودکی بارور می شود.
سریر گفت: موسیقی تعریف دارد و ما چیزی به عنوان موسیقی مبتذل نداریم. موسیقی یک مبنای زیبا شناختی دارد، وقتی به این مبنا رسید عنوان موسیقی را بر خود می گیرد و گرنه به هر مجموعه اصواتی نمی توان عنوان موسیقی داد.
وی تصریح کرد: موسیقی با تعریف ارائه شده، به ذاته منفی نیست و مدیریت موسیقی کشور باید از نگاه محافظه کارانه عبور کند تا بتوان با سرعت بیشتری در این عرصه پیش رفت.
سریر در پایان گفت: بخشی از صدا و سیما سایتی را برای دانلود موسیقی مختلف از قدیمی ترین آهنگ ضبط شده در آرشیو تا آثار جدید را در دست راه اندازی دارد که به زودی همه علاقه مندان به گونه های مختلف موسیقی می توانند از آن استفاده کنند و از لحاظ قوانینی مانند کپی رایت نیز مشکلی ندارند زیرا خود صدا و سیما صاحب امتیاز بیشتر آن آثار است.
پایان پیام/
نظر شما