ابراهیم خدا بنده عضو سابق سازمان مجاهدین خلق (فرقه رجوی)صبح امروز(17اسفند) به خبرنگارشبستان دراستان اردبیل اظهارداشت: لابی تاریخچه ای طولانی در پارلمان اروپا دارد و از این طریق نظرگاههای غلطی را در رابطه با ایران و عراق به خورد نمایندگان این پارلمان می دهد و همانطور که مطمئنا مطلع هستید این لابی بر پایه و اساس دروغ ،دغل و کلاهبرداری استوار بوده و متأسفانه تا بحال در مورد آن تحقیق مشخصی انجام نگرفته و در نتیجه افشاء نشده است.
وی به توصیف ویژگیهای کلی فرقه ها و به طور مشخص فرقه رجوی پرداخت وافزود:سه عنصر اصلی هر سازمان رهبر، تشکیلات و ایدئو لوژی است که در فرقه ها رهبر به منزله خدای فرقه است و تشکیلات ساختار هرمی دارد و عملاً ایدئولوژی وجود ندارد بلکه یک متودولوژی وجود دارد که طبق آن افراد به لحاظ روانی تحت کنترل ذهن قرار می گیرند .
خدابنده خاطر نشان کرد: در فرقه بحث و محض و امتناع و استدلال وجود ندارد، بلکه با سرکوب روانی همه ی مسائل حل می شود.
وی کتاب “فرقه ها در میان ما” اثر دکتر مارگارت تالر سینگر را ترجمه کرده ومعتقد است که فرقه رجوی مصداق سطر به سطر این کتاب است .
این عضو سابق سازمان مجاهدین خلق (فرقه رجوی) بر این باور است که هیچ کس در برابر تهدید فرقه ها مصون نیست و تنها میزان آسیب پذیری افراد ممکن است متفاوت باشد و این بستگی به میزان تحصیلات و شرایط زندگی فرد دارد.
به عقیده وی قربانیان اصلی فرقه ها اعضای آن هستند و مکانیسم روانی حاکم برفرقه ها شبیه به باندهای قاچاق مواد مخدر و شرکت های هرمی است و در این گروه فشار جمع باعث می شود که فرد در مناسبات فرقه گرفتار شود.
خدابنده ادامه داد :در سال1359 زمانی که عضو انجمن اسلامی دانشگاه نیوکاسل انگلستان بودم به فرقه مجاهدین پیوستم وبا مدرک فوق لیسانس مهندسی برق،23 سال عضو سازمان بودم.
او با استناد به کتاب ” فرقه ها در میان ما” براین باور است که افراد تحصیل کرده که دارای ذهن های پیچیده ومأنوس به مسائل نظری هستند و همواره از متن اجتماع دورند، ساده تر گرفتار دام فرقه ها می شوند.
وی همچنین تنها راه جلوگیری از ” تهدید هزاره سوم” را که دانشمندان معتقدند همان تهدید فرقه هاست، به کار گیری روشهایی می داند که مصونیت افراد جامعه را در برابر وسوسه فرقه ها افزایش می دهد.
این عضو جدا شده از فرقه در پاسخ به خبرنگار شبستان در استان اردبیل چگونگی جدا شدن خود از فرقه مجاهدین خلق را چنین شرح داد: در سال 1382 در مرز سوریه- عراق دستگیر، دو ماه در آنجا زندانی و سپس به مقامات ایرانی تحویل داده شدم.
وی اضافه کرد: در ایران و در زندان اوین مطالعه کتاب “فرقه ها در میان ما” را آغاز کرده و متوجه شدم که تاکنون در سازمان تحت مانیپولاسیون ذهنی بوده ام، در روش های کنترل ذهن (Manipulation) در فرقه ها مرسوم ترین اقدام کشتن عواطف فرد نسبت به وطن، خانواده و قومیت است و در عوض جایگزین کردن رهبر فرقه به جای همه آنها.
خدابنده معتقد است که پادزهر این اقدام بر انگیختن انگیزه های عاطفی و ایجاد محیط امن در خانواده است.
وی درباره هدف رهبران فرقه تصریح کرد: “رهبران فرقه ها به دنبال قدرت، شهرت وشهوت هستند” و بالاترین گناه را جدا شدن از فرقه و مجازات این گناه را مرگ می دانند.
عضو سابق سازمان مجاهدین خلق در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به این پرسش که نیت واقعی رجوی چیست،ابراز داشت: ” رسیدن به قدرت در ایران و در این راه مجاهدین معتقدند که هدف وسیله را توجیه می کند.”
خدابنده همچنین درباره وضعیت کنونی مسعود رجوی به سه نظریه موجود دراین خصوص اشاره کردو بیان داشت:یکی آنکه رجوی درعراق پنهان شده باشد، دیگر آنکه در اروپا باشد و نظریه سوم که معتقدم قویترین گمان باشد آن که رجوی در اردن باشد چرا که بیشتر سران و بازماندگان حزب بعث عراق اکنون در اردن به سر می برند.
وی درپاسخ به این پرسش که کارکرد فهرست تروریستی وزارت امور خارجه آمریکا چیست و اساسا حذف مجاهدین خلق از این فهرست چه تأثیری بر آینده آنها دارد ،عنوان کرد : لیست تروریستی در واقع لیست تعیین کننده دوست و دشمن است و اساسا کارکرد روانی و سیاسی دارد و بر اساس منافع آمریکا تعیین می شود که چه سازمانی در فهرست باشد.
به گفته وی بر اساس رفتارهای کنونی و سیاست خارجی آمریکا و با توجه به نام سازمانهای دیگری که در فهرست تروریستی آمریکا هستند همچون حزب ا… لبنان ، اساسا وجود نام مجاهدین در این فهرست بی معنا به نظر می رسد، با این وجود نهادهای امنیتی آمریکایی بارها اعلام کرده اند که مجاهدین خلق عملا در آینده ایران نقشی ندارند چرا که پایگاهی در این کشور ندارند اما درعین حال افرادی به ویژه از جناح های جنگ طلب تحت حمایت اسرائیل هستند که از این سازمان به شدت دفاع می کنند.
” آیا ترور مسلحانه در برنامه مجاهدین است؟ ” پرسشی بود که خدابنده چنین به آن پاسخ داد: ” بله، همیشه هست اما قدرتش را دیگر ندارد .”
این عضو جدا شده از فرقه تروریستی منافقین درخصوص چگونگی تأمین منابع مالی سازمان مجاهدین خلق اذعان داشت: ارگان های خیریه ی جعلی با کلاه برداری از شهروندان غربی تحت عنوان جمع آوری پول برای یتیمان ایران یکی از منابع سازمان منفور است و البته آنچه جمهوری اسلامی زیاد دارد دشمن است ، دولتهای بسیاری حاضر به حمایت از مجاهدین خلق هستند که در رأس آنها اسرائیل است ، اما اکنون درهمه ی سایت های این سازمان یک جمله علیه اسرائیل نمی توان یافت .
وی با اشاره به ادعای سازمان مجاهدین خلق دراوایل انقلاب متذکرشد:سازمان مجاهدین خلق ادعا می کرد که تنها نیروی ضد استثماری است و متکی به آمریکا نیست و اعضا را با این توهم که جمهوری اسلامی آمریکایی شده است جذب می کرد اما حال کار به جایی رسیده است که مریم رجوی در پاریس با درنده ترین سرمایه داران آمریکایی چون جان بولتون دیدار می کند .
عضو سابق سازمان مجاهدین خلق درباره شیوه های کنونی نفوذ سازمان در ایران به سایتهای اینترنتی اشاره می کند ومی گوید: فرقه مجاهدین با نفوذ بر افراد نا آگاه آنها را به عنوان خبرنگاراستخدام می کند و ازاین طریق نفوذ اطلاعاتی پیدا کرده است.
ابراهیم خدابنده عضو جدا شده سازمان تروریستی منافقین (مجاهدین خلق) در پایان سخنان خود یادآور شد:پیشگیری از نفوذ فرقه ها بهترین راه مبارزه با آنهاست و آگاهی دادن به افراد به ویژه در قشر تحصیل کرده می تواند کمک کننده باشد.
پایان پیام/
نظر شما