مجمع ناشران انقلاب اسلامی و تعهدات سنگینی که بر زمین مانده است

مجمع ناشران انقلاب اسلامی که بناست اتاق فکر ناشران متعهد باشد، به گفته مدیر عاملش هنوز نتوانسته کار شاخصی در این زمینه انجام دهد و فعالیت آن تنها به شرکت در نمایشگاه های کتاب بین المللی محدود مانده است.

به گزارش خبرنگار شبستان نشست خبری آئین افتتاحیه مجمع ناشران انقلاب اسلامی (منا) صبح امروز با حضور محمد حمزه‌زاده، مدیر عامل انتشارات سوره مهر و مدیر عامل مجمع و محمدعلی فقیه، مدیر نشر شاهد و دبیر ستاد مراسم افتتاحیه در سالن شماره 2 تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد.

محمد حمزه‌زاده، رئیس انتشارات سوره‌مهر در آغاز این نشست گفت: مجمع ناشران انقلاب اسلامی اتاق فکر انقلاب در کشور است. این مجمع کمیته‌ها و اتاق فکرهایی دارد که عهده فعالیت‌شان به صورت نرم‌افزاری است و عایدات این مجمع در خدمت نشر قرار دارد. تا حدی که مجمع در توانش باشد از ارائه امکانات به ناشران دریغ نمی‌کند اما اساس فعالیت ما خدمت نرم‌افزاری است.

 

وی افزود: سهم عمده تولید ادبیات انقلاب و متون دینی بر عهده ناشران دولتی است و ما تاکنون نتوانسته ایم در این زمینه کار شاخصی انجام دهیم، تنها کاری که ما در این میان با تشکیل مجمع و عضویت چند ناشر دولتی انجام داده ایم، بر دوش گرفتن این بار بر زمین مانده است.

 

مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی، ادامه داد: یکی از اهداف ما در مجمع این است که مجمع باید بتواند محصولات خود را در پایانه‌هایی در خارج از کشور ببرد و در نمایشگاه‌های کتاب خارجی شرکت کند.

 

وی خاطر نشان کرد: زبان فارسی، زبان فراگیری نیست. ترجمه یک اثر به زبان فراگیر راه ورود به مسیرهای بین‌المللی است که این فعالیت را دفتر امور بین‌الملل مجمع بر عهده خواهد گرفت.

 

مدیر انتشارات سوره مهر خاطر نشان کرد: منظور ما از لفظ انقلاب اسلامی، تمرکز روی دوره‌ای 30 ساله نیست بلکه هدف ما نشر آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی است. درست است که ما می‌گوییم محدودیت خاصی نداریم اما جهت‌گیری ما با توجه به اصول مرام‌نامه که همان پایبندی به قانون اساسی،‌ آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی، منویات رهبر انقلاب و ... روشن است و طبیعی است که ناشرانی می‌توانند عضو مجمع باشند که این شرایط را داشته باشند.

 

حمزه زاده تصریح کرد: هر ناشری حتی اگر یک کتاب با این شرایط که در مرام نامه مجمع ناشران انقلاب اسلامی قید شده، منتشر کند، می‌تواند عضو مجمع باشد. تا کنون 60 ناشر عضو قطعی مجمع هستند و حدود 40 ناشر دیگر نیز در حال پذیرش هستند. همه این ناشران کسانی هستند که بیشتر عناوین تولیدی را بر عهده دارند.

 

حمزه‌زاده در پایان صحبت‌های خود گفت: عمده اتفاقی که قرار است بیافتد، ارتقای سطح مطالعه است. ما در طول دو سه سال فهرستی از مشکلات نشر کشور را احصاء کرده‌ایم که در چارچوب این آسیب‌شناسی برنامه‌های مجمع را پی‌ریزی می‌کنیم.

 

مراسم افتتاحیه مجمع ناشران انقلاب اسلامی ساعت 16 تا 18 روز دوشنبه (16 اسفند) با حضور غلامعلی حداد عادل رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در تالار اندیشه برگزار خواهد شد.


پایان پیام/

کد خبر 24895

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha