به گزارش خبرنگار شبستان، نخستین نمایشگاه و نشست های تخصصی «مد و لباس ایرانی-اسلامی»، در حالی روز گذشته در فرهنگسرای نیاوران افتتاح شد که گردانندگان آن (کارگروه سامان دهی مد و لباس)، ورود به عرصه طراحی مد و لباس برای زنان جامعه ایران ار امری چالش برانگیز ارزیابی می کنند.
دکتر عیسی کشاورز مقدم، سرپرست کارگروه سامان دهی مد و لباس ایرانی- اسلامی درباره شکل گیری این کارگروه، سامان دهی به مقوله لباس اجتماعی زنان را ضرورتی انکارناپذیر می داند و می گوید: وزارت ارشاد به عنوان محور فعالیت های مربوط طراحی مد و لباس، تصمیم گرفت به جای فعالیت های نمادین، نگاهی جامع و برنامه محور را پیش روی خود قرار دهد.
وی به دعوت از همه طراحان لباس و سازمان های مرتبط از جمله وزارت آموزش و پرورش، بازرگانی و صنایع اشاره می کند و می افزاید: برای اولین بار، همه کسانی را که به نوعی در امر طراحی مد و لباس و تولید طرح ها نقش دارند، دعوت شدند تا امیدوار باشیم ایران در سال 1404 به عنوان پایتخت مد و لباس اسلامی شناخته شود.
کشاورز مقدم، طرح های ارائه شده در نمایشگاه را صرفاً جهت نمایش دانسته و تأکید می کند: لباس های طراحی شده صرفاً برای نمایش طراحی شده اند و هیچ گونه فروش یا شوی لباس نخواهیم داشت.
تجاری سازی الگوهای ارائه شده و عرضه طرح ها به بازار خرید جامعه، موضوع دیگری است که سرپرست کارگروه سامان دهی مد و لباس درباره آن می گوید: هدف از برگزاری این نمایشگاه، معرفی طرح ها به صاحبنظران و اقشار مختلف اجتماعی است تا از این طریق برآیندی از بازخوردهای مثبت و منفی طرح ها به دست آید.
افتتاحیه نخستین نمایشگاه عمومی مد و لباس ایرانی-اسلامی، روز گذشته با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت هنری و نمایندگان برخی سازمان ها برگزار شد و تا 18 اسفند ادامه می یابد.
پایان پیام/
نظر شما