به گزارش خبرنگار شبستان، عیسی کشاورز، مسئول برگزاری نمایشگاه مد و لباس ایرانی-اسلامی، در جشن اختتامیه این نمایشگاه در فرهنگسرای نیاوران گفت: این نمایشگاه توانست زنجیره مرتبط با مقوله مد و لباس، از طراحان تا تولیدکنندگان و از دانشگاهیان تا حوزویان را برای دستیابی به یک گفتمان ملی در این زمینه گردهم آورد.
وی ادامه داد: معتقدیم همانطور که فرش ایرانی در جهان شهره است، مد و لباس ایرانی هم می تواند با حمایت ها و بستر های لازم، افتخار جهانی کسب کند و نه تنها به عنوان پوشش زنان کشورهای اسلامی، که برای تمام زنان جهان مورد استفاده قرار گیرد.
کشاورز در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به رویکرد علمی و دانشگاهی نمایشگاه مد و لباس، هدف از برگزاری این نمایشگاه را رسیدن به یک رویکرد مشترک در میان صاحبنظران حوزه مد و لباس دانست و افزود: در مدت برپایی نمایشگاه، نشست های تخصصی با موضوعاتی همچون رسانه و مد، نظریه پردازی(مهندسی ارزش) در حوزه مد و لباس، تجاری سازی و ورود به عرصه جهانی با همین هدف برگزار شد.
وی هم چنین به آثار به نمایش درآمده در این نمایشگاه اشاره و تأکید کرد: از میان 500 طرح دریافتی از سوی دبیرخانه، 50 طرح که به لحاظ نوآوری و جذابیت های بصری برتر بودند، در معرض دید علاقه مندان و صاحبنظران قرار گرفت تا برآیندی از نظرات و نقدها بدست آید.
مسئول برگزاری اولین نمایشگاه مد و لباس ایرانی-اسلامی در پایان ابراز امیدواری کرد با شکل گیری بنیاد ملی مد و لباس، سال 90 سرشار از فرصت ها برای مد و لباس باشد.
پایان پیام/
نظر شما