اولویت ما بر مباحث آموزشی و فرهنگی تذکر لسانی است

جانشین دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه، گفت: مهمترین اولویت ما در بر مباحث آموزشی و کارهای فرهنگی با رویکرد آموزش برای آحاد مردم و کارکنان معطوف شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، سردار علی‌اکبر کرمی جانشین دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه، امروز(30خرداد) در کارگاه آموزشی یکروزه تربیت مربی امر به معروف و نهی از منکر ویژه اعضای کانون های مساجد، اظهار داشت: برای اولین بار در کشور از ظرفیت کانون های مساجد در راستای فعالیت های ستاد بهره می گیریم.


وی بسیج را یکی دیگر از نیروهای عظیم به کار گرفته شده در شهرستان ها در راستای اشاعه و نهادینه کردن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر یادکرد و گفت: ستاد احیاء باید از کلیه ظرفیت های دستگاه ها در این راستا بهره بگیرد.
 

سردار کرمی، اشاعه تذکر لسانی، وظیفه همگانی را از مأموریت های اصلی این ستاد عنوان کرد و افزود: وظیفه ما در ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر، سلبی نیست بلکه برنامه های ما ایجابی است که باید این فرهنگ را به معنای واقعی کلمه در جامعه احیا کنیم.
 

وی نقدپذیری و فراگیری فرهنگ نقدپذیری را در اشاعه این فریضه الهی ضروری دانست و گفت: مهمترین اولویت ما در ستاد بر مباحث آموزشی و کارهای فرهنگی با رویکرد آموزشی برای آحاد مردم و کارکنان ومعطوف شده است.
 

جانشین دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه، در خصوص این کارگاه آموزشی، بیان کرد: در این کارگاه آموزشی به دنبال آن هستیم که نخبگان مساجد را با این فریضه الهی آشنا ساخته و از این ظرفیت عظیم در راستای اشاعه این فریضه الهی بهره بگیریم.
 

وی مواد آموزشی این دوره را از استفتائات مقام معظم رهبری و در دو بخش آشنایی با امر به معروف و نهی از منکر و احکام مرتبط با آن عنوان کرد و گفت: شرکت کنندگان در این دوره ضمن فراگیری این آموزه ها، در آینده ای نزدیک انتقال دهنده این آموخته ها در کانون های مساجد خواهند بود.
 

سردار کرمی، با تأکید بر اختصاص بخشی از اعتبارات و برنامه های فرهنگی کانون های مساجد به این مقوله، بیان کرد: باید با شناسایی مصادیق معروف و منکر در محله و حیطه فعالیتی خود، ضمن ترویج معروفات از اشاعه منکرات در جامعه جلوگیری کنیم که این یک تکلیف همگانی است.
 

وی در ادامه ترویج فرهنگ جهاد و شهادت را نیز از مصادیق ترویج معروفات خواند و آن را برای حفظ و مصونیت کشور از تهدیدات دشمنان اسلام و انقلاب ضروری دانست.
 

جانشین دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه، اظهار داشت: امروز جوانان ما یقیناً، به لحاظ بصیرتی نه تنها از بچه های دوران دفاع مقدس کمتر نیستند بلکه آگاه تر و بصیرتر هستند.
 

گفتنی است، این کارگاه آموزشی که 180 نفر از اعضای کانون های مساجد در آن شرکت داشتند از سوی ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، کار، تعاون و رفاه اجتماعی و ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان، در تالار بعثت کرمانشاه برگزار شد.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 265696

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha