5 توصیه برای حفظ سلامت در ماه رمضان

خبرگزاری شبستان: مسلمانان سراسر جهان کمتر از ده روز دیگر وارد ماه مبارک رمضان می شوند، تعادل در خوردن، خواب مناسب و تنظیم فعالیت های روزانه می تواند سلامت روزه دار را تضمین کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «خبرگزاری فرانسه»، روزه دار باید سه وعده غذایی سحری، افطار و شام را حتما با رعایت فاصله زمانی مناسب صرف کند. وعده های افطار و شام نباید سنگین باشد. غذاهای سنگین سیستم گوارشی را دچار فعالیت مضاعف و خستگی می کند بنابراین غذاهای پرکالری و سبک برای آرامش معده لازم است. از همین رو مصرف برنج و تخم مرغ به عنوان منابع سرشار از انرژی توصیه می شود.
خواب، اهمیت خواب مناسب و کافی اگر از مصرف درست غذا بیشتر نباشد، کمتر نیست، روزه دار ضمن بیداری هنگام سحر باید این کمبود خواب را در بخش های دیگر روز جبران کند.
و از سویی قبل از خواب غذای سنگین مصرف نکند تا دچار اغتشاش در خواب نشود باید فاصله بین خوردن و خوابیدن حداقل سی دقیقه باشد.
روزه دار باید همه انرژی کسب شده در سحری را تا زمان افطار نگه دارد بنابراین تقسیم میزان انرژی صرف شده باید در راس کار قرار بگیرد.
باید خاطر نشان کرد که روزه دار در فصل گرما مقادیر زیادی اب از دست می دهد بنابراین حین باز کردن روزه باید شکیبایی خود را حفظ کند و تا اتمام غذا آب ننوشد، آب میان غذا باعث اختلال در هضم غذا می شود.
متخصصین اعتقاد دارند روزه دار باید هر روز 1.5 لیتر آب بنوشد و این میزان را از افطار تا سحر به طور منظم تقسیم کند.
نکته آخر اینکه از آنجایی که رمضان 2013 در اوج گرمای تابستان است تا جایی که امکان دارد روزه دار از قرار گرفتن در برابر خورشید باید خودداری کند.
پایان پیام/

کد خبر 268204

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha