امیر سرتیپ 2 ستاد منصور خمری، ارشد نظامی ارتش در استان های گلستان و مازندران در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان یکی از صفات برجسته مردان خدا را داشتن تقوا دانست و گفت: امام حسین(ع) سرمنشا آن است و تقوا یکی از حقایق زندگی است چون نه زور، قدرت، پول، ثروت و نه قانون نمی تواند جای آن را بگیرد.
وی افزود: امام حسین(ع) با درک فوق العاده از تقوای الهی هیچگاه اسیر زیبایی های این دنیا نشد و آنان را رد کرد.
خمری تصریح کرد: در بسیاری موارد انسان دچار اشتباه شده و حق را از باطل نمی شناسد، دشمن را به جای دوست انتخاب می کند و بیراهه ها را شاهراه می گیرد و این جاست که درک نورانیت حسینی و روشن بینی فوق العاده عاشورایی لازم است که حق را از باطل تشخیص دهد.
وی ادامه داد: حسین (ع) حق است، راه امام حسین(ع) راه نجات است و تقوای حسینی تقوایی ناب و برگرفته از دین سرمدی است.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکری 30 گرگان اظهارداشت: یکی از آثار محرم فهم روشن بینی و بصیرت ولایتی و اسلامی تقواست که توسط امام حسین(ع) با قیام سرنوشت ساز به جهت پیروزی حق بر باطل، خوبی ها بر زشتی ها، فضایل بر رذائل و نجات انسان از پرتگاه ها و بیراهه هایی است که در حرکت نورانیت و روشن بینی فوق العاده با درک نیرومند از آینده بشریت و مسلمانان حرکت کرد.
خمری افزود: گاهاً نیروی عقل انسان عادی به قدر کافی برای درک آماده نیست چرا که پرده هایی از حرص و طمع، شهوت و خودبینی و حسد و عشق های افراطی به مال و زن و فرزند، جاه و مقام در مقابل دیده عقل پرده اندازی می کند که نمی توان حق را از باطل تشخیص داد اما امام حسین(ع) با درک حقیقی و تقوای بی بدیل خود غبار و پرده سیاهی را از میان برداشت و خود و اهل بیت مکرمش را در امتحان بزرگی قرار داد که از سال 61 هجری تاکنون مانند آفتابی پر فروغ جهان و جهانیان را مورد تعلیم و تعلم خود وا داشت تا چهره واقعی حق آسان تر دیده و شناخته شود.
وی گفت: تقوا کلید درستی و اندوخته روز قیامت است، آزادی از هر قید و بندگی است و نجات از هر تاریکی و امام حسین(ع) با تقوای خود به هدف خویش رسید و راهی را برای انسان ها فتح کرد که در تاریخ تکرار نشده و نخواهد شد.
خمری خاطرنشان کرد: رابطه تقوا امری روحی و معنوی است که با سلامت بدن وجود دارد، تقوا دوا نیست بلکه شفاست و اگر تقوا نباشد آرامش نیست، دلهره و اضطراب است و پشیمانی در کار و ماموریت او مشاهده می شود.
وی اظهارداشت: تقوای آقا اباعبدالله(ع) مایه آرامش قلب و روح آرام او در حرکت عظیم عاشورا شد که خداوند در سوره انفال می فرماید: اگر تقوای الهی داشته باشید خداوند برای شما آن را مایه تمیز و تشخیص قرار می دهد.
ارشد نظامی آجا در گلستان و مازندران افزود: کسانی که در مراسمات عزاداری سالار و سرور شهیدان مدیحه سرایی یا سخنرانی کرده و یا شعر می سرایند باید به مستندات و روایات برگرفته از منابع معتبر، آگاه باشند تا بتوانند شنونده را از لغزش نجات داده و تاثیرگذار باشد.
وی گفت: اینکه انسان از محیط لغزنده دوری کند و نلغزد هنر نیست، هنر این است که در محیط لغزنده خود را از لغزش حفظ کند این همان تاثیرگذاری مسئولان فرهنگی را می طلبد.
خمری اضافه کرد: اگر دل به دنبال چشم برود چاره درآوردن چشم نیست بلکه راه بهتری وجود دارد و آن حقیقت تقوا و همان وحیه قوی و مقدس عاری برگرفته از فرهنگ عاشورایی است که خود حافظ و نگهدارنده انسان است. پس تقوا برای روح مانند خانه است، برای زندگی مانند جامه برتن.
وی تاکید کرد: ما باید با تاسی از عاشورای حسینی، حسینی باشیم، حسینی زندگی کنیم و حسینی از دنیا بمیریم.
پایان پیام/
نظر شما