به گزارش خبرگزاری شبستان، همایش ملی "پلیس وپیشگیری اجتماعی از جرم" با هدف تبیین، تعمیق و ارتقا جایگاه پیشگیری اجتماعی از جرم در نیروی انتظامی در 5 محور در بهمن ماه برگزار می شود.
این همایش در محور اول به مبانی، نظریه ها و رویکردها می پردازد که طی آن مبانی پیشگیری اجتماعی از جرم در آموزه های دینی و علوم جدید، نظریه های علمی در حوزه پیشگیری اجتماعی از جرم در پلیس، رویکردهای رشد مدار (فرد محور) و اجتماع محور( جامعه محور) در امر پیشگیری اجتماعی از جرم و مدل ها و الگوهای پیشگیری اجتماعی از جرم بر مبنای تبیین های علمی، از جمله موضوعات آن است.
علل و عوامل و بسترهای اجتماعی وقوع جرم در ایران محور دوم این همایش است که مواردی چون خانواده نابسامان، فقر و بیکاری، گروه دوستان ناباب، ضعف اعتقادات دینی و مذهبی، تاثیرات رسانه ای و مهاجرت و حاشیه نشینی را در برمی گیرد.
محور سوم همایش ملی "پلیس وپیشگیری اجتماعی از جرم" معطوف به نهادهای اجتماعی، نقش ها و کارکردها است که طی آن تحلیل عملکرد و نقش نهادهای اجتماعی (مساجد و حوزه های علمیه، روحانیون، خانواده، دانشگاه، آموزش و پرورش، رسانه ها و...) سازمان های مردم نهاد و پیشگیری اجتماعی از جرم، جایگاه مشارکت مردم در پیشگیری اجتماعی از جرم و موانع و مشکلات مشارکت عمومی ( مردم، سازمان های دولتی و نهادهای غیر دولتی) در پیشگیری اجتماعی از جرم از موارد مدنظر این محور است.
پلیس و پیشگیری اجتماعی از جرم محور چهارم این همایش است که در آن به بررسی شیوه های مداخله پلیس ایران در پیشگیری از جرم، ارزیابی و آسیب شناسی، مداخله پلیس در پیشگیری اجتماعی از جرم در مطالعات تطبیقی، ظرفیت و آثار مداخله پلیس در پیشگیری اجتماعی از جرم و کارنامه پلیس ایران در پیشگیری اجتماعی از جرم پرداخته می شود.
پیشگیری اجتماعی در پلیس، راهبردها و راهکارها، آخرین محور همایش ملی "پلیس و پیشگیری اجتماعی از جرم" است، که راهبردها، شیوه ها و راه کارهای ارتقا جایگاه پلیس در پیشگیری از جرم در جامعه و ارائه الگوی بومی ایرانی- اسلامی پیشگیری از جرم در پلیس بعنوان زیر مجموعه های این محور در نظر گرفته شده است.
همچنین قرار است این همایش در بهمن ماه سال جاری برگزار شود و علاقه مندان می توانند مقالات خود را تا پایان آذر ماه و در موضوعاتی که ذکر شد، به آدرس تهران، میدان ونک، میدان عطار، خیابان شهید سرتیپ نجفی، کوچه نیاز، ساختمان کوثر 21، طبقه پنجم، اداره کل مطالعات و تحقیقات اجتماعی و با کدپستی 557-19945 ارسال نمایند.
همچنین شرکت کنندگان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت همایش به نشانی www.police.ir مراجعه کنند و یا از طریق ایمیل motaleat.ejtemaei@gmail .com با این اداره کل در تماس باشند.
گفتنی است مقالات باید دارای عنوان، چکیده فارسی، واژگان کلیدی، مقدمه، متن، نتیجه گیری، پیشنهادها و فهرست منابع باشند و همچنین مشخصات کامل مولف همراه با پست الکترونیک و شماره تلفن در پایان مقاله ذکر شود.
مقالات باید بصورت تایپ شده حداکثر در 25 صفحه A4، با قلم nazanin B و اندازه قلم 14 بوده و شیوه ارجاعات و تنظیم فهرست منابع به سبک A.P.A باشد.
پایان پیام/
نظر شما