ضرورت ایجاد پویایی و نورانیت با تحریک فطرت دانشجویان

خبرگزاری شبستان: مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان، تحریک فطرت درونی دانشجو را از عواملی دانست که در ارتباط استاد شاگری بسیار جان افزا و تاثیرگذار است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام سعید مهدوی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان امروز(13 آذر) در کارگاه هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاهی که با موضوع مهارت‌های ارتباطی استاد و دانشجو در تالار حکمت دانشگاه گیلان در رشت برگزار شد، گفت: راه‌های ارتباطی فقط از طریق زبان نیست بلکه مسیرهای دیگری برای ارتباط برقرار کردن وجود دارد که باید به آنها نیز توجه کرد.

 

وی مهارت ارتباطی بین استاد و دانشجو را بحث بسیار جدی دانست و افزود: اگر به این مسائل توجه نکنیم کلاس درس صرفا یادآوری مطالب و بازخوانی کتاب می شود.

 

حجت الاسلام مهدوی، برقراری ارتباط موثر بین استاد و دانشجو را موجب ارتقای علم و آگاهی دانست و تصریح کرد: رسیدن به آرمان‌ها و انتظارات استاد به تولید علم و پویایی دانشجو و نشاط آن کمک می کند.

 

وی تحریک فطرت درونی دانشجو را از عواملی دانست که در ارتباط استاد شاگری بسیار جان افزا و تاثیرگذار است و ادامه داد: استاد خوب و موفق استادی است که بتواند دغدغه‌های فطری دانشجو را برانگیزد نه اینکه در ارتقای غرایض ناصحیح آنان بکوشد.

 

حجت الاسلام مهدوی تاکید کرد: استادی که نتواند با مهارت خویش پویایی و نورانیت را در دانشجو ایجاد کند، فقط حمل سواد و سیاهی کرده است و استاد نیست.

پایان پیام/
 

کد خبر 320042

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha