حجت الاسلام محمد لاکانی، مدیر حوزههای علمیه گیلان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان با اشاره به استقرار مبلغان در طرحهای هجرت بلند و کوتاه مدت اظهار کرد: در حال حاضر 70 مبلغ و روحانی در قالب طرح هجرت بلندمدت در روستاهای محروم استان در حال فعالیت هستند که در این طرح روحانیان باید حداقل یکسال تا حداکثر.... در مناطق خود به امر تبلیغ بپردازند.
وی با اشاره به طرح هجرت کوتاه مدت تصریح کرد: همچنین500 مبلغ طرح هجرت کوتاه مدت نیز در ایام تبلیغی مانند تابستان، رمضان، دهه اول محرم، دهه آخر صفر، فاطمیه اول و فاطمیه دوم و در ایام ملی مثل دهه فجر برای تبلیغ به اقصی نقاط استان اعزام میشوند.
حجت الاسلام لاکانی تاکید کرد: درصدد هستیم تا تعداد روحانیان طرح هجرت کوتاه مدت را به 700 روحانی افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه بسیاری از روستاها فاقد روحانی هستند، اذعان کرد: بسیاری از روستاهای استان در مناطق دور دست بوده و یا شرایط لازم جهت استقرار روحانی را ندارند و در حال برنامه ریزی هستیم تا حداقل در ایام تبلیغاتی، مبلغینی را به این مناطق اعزام کرده و احکام اسلامی و مبانی دینی را به مردم آموزش دهیم.
مدیر حوزههای علمیه گیلان به تجهیز مدارس علمیه به سخت افزار و نرم افزار اشاره و بیان کرد: دسترسی به فناوریهای روز در همه مدارس مهیا شده و در حال بهرهبرداری است.
وی ادامه داد: از حیث سخت افزاری فضاهای آموزشی را افزایش دادیم و علاوه بر مدرسه امیرالمومنین(ع) که فضای آموزشی بسیار خوبی را با همه امکانات در استان مهیا کرده، سایر مدارس علمیه استان را نیز مورد تعمیر و بازسازی قرار دادیم و ظرفیت پذیرش را افزایش داده تا طلاب جدیدتری را جذب کنیم.
حجت الاسلام لاکانی با بیان اینکه هم اکنون یک هزار و 500 روحانی و طلبه گیلانی در استانهای دیگر مشغول تحصیل و تدریس در حوزه علمیه قم، اصفهان، خوانسار، بناب و... هستند، خاطرنشان کرد: باید بتوانیم زیر ساختها و فضاهای آموزشی را به حدی ارتقاء دهیم که جذب اساتید در استان داشته تا بسیاری از روحانیونی که مهاجرت کردند به استان بازگردند.
وی اضافه کرد: بازگشت روحانیان مهاجر آثار و برکات فرهنگی بسیاری را برای ما به ارمغان میآورد که مهمترین آن تبلیغ چهره به چهره با اقشار مختلف مردم، برگزاری گفتمانهای دینی در دانشگاهها و مدارس و پاسخ به شبهات و ارائه مشاوره است.
پایان پیام/
نظر شما