به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، تهمینه شکیب، مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی ظهر امروز(17آذر) در همایش صنعت، کار و آسیبهای اجتماعی، چالشها و راهکارها اظهار داشت: آسیب اجتماعی تعریف علمی دارد و در چشمانداز نظام به گروههای آسیبپذیر در عدالت اجتماعی توجه خاص شده است.
وی با اشاره به اینکه سرمایه اجتماعی و توسعه زمانی اتفاق میافتد که اعتماد، آگاهسازی و مشارکت کارگر در یک واحد تولیدی وجود داشته باشد، افزود: از فعالیت سازمان بهزیستی در حوزه آسیبهای اجتماعی میتوان به توانمندسازی 2 هزار و 800 مرکز غیر دولتی افراد قابل بازتوان، حمایت از سازمانهای مردمنهاد، دسترسی عادلانه خدمات اجتماعی به همه مردم، زمانه فرصت برابر برای همه افراد جامعه و بهرهمندی از منابع و اموال عمومی اشاره کرد.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی با بیان اینکه بیکاری علاوه بر مشکل اقتصادی مشکلات روحی به همراه دارد، تصریح کرد: از فعالیتهای بهزیستی در این زمینه حمایت بازتوانی زنان سرپرست خانوار، کودکان بیسرپرست و بدسرپرست، دختران در معرض آسیب، افراد و زنان در معرض آسیب، افراد دارای اختلال هویت جنسی، فرارو طلاق است.
وی با بیان اینکه آسیب مهم اجتماعی و ریشه اصلی همه آسیبها، اعتیاد است، افزود: بهزیستی یکی از سازمانهای مسئول در آسیبهای اجتماعی به ویژه افراد در معرض آسیب است.
شکیب با اشاره به اینکه هماکنون در استان 86 کمیته فعال برای بازتوانی زنان آسیبدیده تحت نظارت بهزیستی وجوددارد، اظهار داشت: محور فعالیت بهزیستی، اجتماع، مردم و پرسنل واحدهای تولیدی در پیشگیری از اعتیاد به صورت مستقیم و غیر مستقیم است.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی با اشاره به دیگر فعالیتهای بهزیستی در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی گفت: در حال حاضر 500 مرکز در زمینه کودکان خیابانی، جوانان، اعتیاد و زنان خیابانی فعالیت دارند.
وی جذب مشارکتهای مردمی و مشارکت داوطلبان از دیگر فعالیتهای بهزیستی در حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی برشمرد و گفت: در بحث اشتغال نیز باید اشتغال پایدار مدنظر باشد و احساس امنیت و درآمد مکفی به معنای اشتغال خوب است.
پایان پیام/
نظر شما