«اخلاق فرهنگی مسجد»ازموضوعات گردآوری شده بانک اطلاعات فرهنگ هنر و قرآن

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی گفت: «اخلاق فرهنگی مسجد» از موضوعات گرد آوری شده در" بانک اطلاعات فرهنگ، هنر و قرآن" است.

به گزارشخبرگزاری شبستان از مشهد، محمد کاظم دبیری، مسئول دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی ظهر امروز(26آذر) در مراسم رو نمایی از" بانک اطلاعات فرهنگ، هنر و قرآن " اظهار داشت: هدف اصلی از این بانک پژوهشی جلوگیری از به هدر رفتن سرمایه انسانی و منابع مالی در مدیریت دانش و نیز جلوگیری از موازی کاری و انجام پژوهش های تکراری و نیز روشن شدن مسائل پژوهشی در ساحت فرهنگ است.


وی تاکید کرد: این بانک می تواند به عنوان یکی از ابزارهای اطلاعاتی برای سیاستگذاری و برنامه ریزی های راهبردی در سال های آینده استفاده شود و از سوی دیگر، دستگاه ها می توانند بر اساس تحلیل داده ها و اطلاعات این پژوهش، در خصوص سیاست های پژوهشی ، تصمیمات دقیق تر و مفیدتری اتخاذ کند و از پژوهش های تکراری و موازی کاری بپرهیزد.


دبیری ادامه داد: این بانک مرجعی است برای پژوهشگران در اقصی نقاط کشور تا بر اساس آن تحلیل های فرهنگی، هنری و قرآنی انجام دهند به عنوان نمونه، برای پژوهش هایی که به روش تحلیل یا فرا تحلیل انجام می شود، نخستین گام گردآوری پژوهش هایی است که در آن مسأله خاص انجام شده است.


دبیری با اشاره به اینکه به لحاظ زبانی، تمرکز پژوهش‌های به زبان فارسی گفت:کتاب و کتابخوانی، اقتصاد فرهنگ، فرهنگ سازی قرآنی، سیاستگذاری و برنامه ریزی، تشکل های فرهنگی، فناوری اطلاعات در حوزه فرهنگ و سبک زندگی از جمله موضوعات این بانک است.


مسئول دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان خراسان رضوی با بیان اینکه فعالیت های قرآنی هنری، صنایع فرهنگی و نیازهای فرهنگی هنری از دیگر موضوعات این بانک است، افزود: تبلیغات فرهنگی، اخلاق فرهنگی مسجد، آسیب شناسی فرهنگی، ارزش های فرهنگی انقلاب، هویت فرهنگی، جبهه فرهنگی، کارکردهای اجتماعی دین، فرهنگ تغذیه و طرح های فرهنگی هنری استان موضوعات اطلاعات پژوهشی است که در این بانک گرد آوری شده است.


وی ادامه داد: این ظرفیت علمی برای استفاده محققان، پژوهشگران و مدیران برای انجام فرا تحلیل پژوهش های کاربردی سازمانی و کاربست پژوهشی قابل استفاده است.


مسئول دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان خراسان رضوی اذعان داشت:این بانک اطلاعاتی پژوهشی، بر اساس مسائل پیشنهاد شده از سوی شورای پژوهش (بیست مسأله)، به لحاظ موضوعی محدود شده است.


وی با بیان اینکه به لحاظ زمانی، تحلیل پژوهش های فرهنگی از سال 1380 تا 1392 در این بانک از اهمیت بیشتری برخوردار بوده ادامه داد:به لحاظ مکانی، پژوهش‌های مرتبط به استان خراسان رضوی از اهمیت بیشتری برخوردار است، ضمن این که پژوهش‌های کل کشور نیز مد نظر بوده است.

 

 

 

پایان پیام/

کد خبر 324300

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha