وجود روحیه ایثار گری از مسایل مهم در حوزه زندگی سبک زندگی است

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام نوروزی یکی از مسایل مهم در حوزه زندگی را سبک زندگی ایثارگری دانست و گفت: همسران در زندگی نه تنها نسبت به یکدیگر مساعدت داشته باشند بلکه باید روحیه ایثار و ازخودگذشتگی داشته باشند.

حجت الاسلام حسن نوروزی، مدیر حوزه علمیه امام خمینی(ره) مشهد، با اشاره به اینکه در بحث سبک زندگی ابتدا باید آحاد مردم را با زندگی شرعی و فردی آن ها آشنا کرد،به خبرنگار  خبرگزاری شبستان در مشهد، اظهار کرد: در حوزه زندگی افراد باید علاوه بر علم و آگاهی نسبت به عقاید اسلامی، اخلاق اسلامی، آگاهی به وظایف شرعی در حوزه احکام، این اصول را رعایت نیز کنند.


وی با بیان اینکه آگاهی و آشنایی و تسلط بر منشور الهی بر انسان و قرآن ضروری به نظر می رسد، تصریح کرد: افراد جامعه ابتدا باید نگاه کلی به زندگی ائمه اطهار(ع) داشته که این بزرگواران زندگی دنیایی را معبر و گذرگاهی برای آخرت می دانستند و سپس زندگی اجتماعی و خانوادگی خود را بر مبنای توجه به دین، محبت، عشق، انصاف، از خود گذشتگی، تعاون و هم افزای با یک چشم انداز در حوزه خانوده به پیش برند.


حجت الاسلام نوروزی ادامه داد: حاکمیت روح معنویت و توجه به خدا و عبادت و بندگی زندگی را گرم، به هم پیوسته، استوار و رو به جلو قرار خواهد داد.


وی یکی از مسایل مهم در حوزه زندگی را سبک زندگی ایثارگرانه دانست و افزود: همسران در زندگی به عنوان مدیران خانواده نه تنها نسبت به یکدیگر کمک و مساعدت داشته باشند بلکه باید روحیه ایثار و از خودگذشتگی داشته و این صفت اخلاقی را به فرزندان خود نیز منتقل نمایند.


مدیر حوزه علمیه امام خمینی(ره) مشهد گفت: خلقیات اسلامی یعنی حلم، صبر، شجاعت، تواضع، فروتنی، عدم خود برتربینی، عدم تکبر، عدم اسارت های بیجا باید در روح خانواده حاکم بوده و رذایل اخلاقی از جامعه خانواده رخت بربندد.


وی با اشاره به اینکه قرآن تاکید کرده است که کسی که اهل اندیشه واقعی است باید حاکم باشد، اظهار داشت: در زندگی خانواده هر کدام از اعضای خانواده که از نظر اندیشه و قدرت تفکر برتر است باید مرکز و کانون نظرپردازی باشد اما توجه داشت که نظر نهایی با مدیر خانواده یعنی مرد است.


حجت الاسلام نوروزی ابراز کرد: جامعه بزرگ باید خودساخته، متحد، منسجم و رو به سوی هدف حرکت کند و زیرساخته های این اهداف از خانواده آغاز می شود.


وی با بیان این مطلب که گروه های مختلف جامعه چون مسئولان در هر رده ای، اهل دانش، مدیران مساجد و مکان های آموزشی و غیره در گسترش سبک زندگی اسلامی می توانند موثر باشند، اذعان داشت: پدر و مادر در خانواده تاثیر اولیه و زیرساختی را در این حوزه دارند.


مدیر حوزه علمیه امام خمینی(ره) مشهد تاثیرگذاری در حوزه سبک زندگی در جامعه را از نوع معماری اسلامی ساختمان ها تا نوع رفتار مردم در جامعه موثر دانست و تاکید کرد: علاوه بر استفاده از نمادهای غربی، چینش نامناسب مطالب در کتاب و گاه یک موسیقی ممکن است اثرات منفی بر روی افراد داشته باشد.


وی خاطر نشان ساخت: رفتار، لباس، بازار، اقتصاد، سیاست و فرهنگ همه این موارد در گرو سبک زندگی اسلامی است و عدم توجه به آن ها می تواند فرهنگی غیر فرهنگ اسلامی را درجامعه حاکم سازد.


پایان پیام/
 

کد خبر 325080

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha